Gość brys Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Tylko że ja szukam jakieś nowki :buttrock: to jest priorytet!(...)Myślałem, że Ci chodzi o jeżdżenie na motorowerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexInstructor Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Simka napewno nie kupie bo jest troche [troche ^^ taa..?] stary.No trudno poszukam czegoś nowego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Stary ale jary zobaczysz ze jak byś zrobił porzadny remont w simaku to byś przejeździł zapewne 2 takie chińskie padła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexInstructor Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 jak byś zrobił porzadny remont Kupuje i remontuje... nie nie napewno czegoś takiego nie zrobie.Licze na coś nowego Chinke albo Japonke z gwarancja a nie jakiegoś simka co mi sie posypie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 fenomen ogara 900 tkwi w tym że jest rekordowo tani no ale też w sumie ten jego wygląd to totalne spapranie bo ........ ani nie jest wygodny jak kibel ani nie ma osiągów jak przyzwoita biegowa 50...... ten silnik niby jest na licencji hondy ale jakoś nie chce mi sie w to wierzyć..ja kiedyś myślałem na 777 podobno ten im sie w miare udał ta kolorystyka zielona no i pali tyle co nic (w trasie z 1 osoba przy 50km/h potrafi 1.5/100 skonsumować :))ale stwierdziłem że 20 letni facet mojej postury nie może jeździć na kiblu :P a szczerze to nie mam zaufania za te 3500 można kupić piękną aprilke sr 50 firma mówi sama za siebie :Dja mam starego 200 owszem robie go często ale cżesci za darmo ze względu na prostotę idzie dojechać do domu na prowizorce w razie awari daleko od domu gdyby silnik miał w dobrym stanie to pomiatałby każda chińska 4 suwową 50 :D ile masz kasy ?? i co preferujesz pseudo ściga enduro choppera czy co ??coś wybierzemy ..... nie że szkodze rometowi i zabijam rodzimy przemysł ale romet nie istnieje to co teraz nazywamy rometem to importer śmieci z chin nie producent..... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexInstructor Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Z racji ze ja mam nie zadużo do gadania [znaczy sie ze 20% mojej wypowiedzi sie liczy] przy zakupie,bo jak narazie kase w tej rodzinie trzyma Ojciec :) do dyscpozycji nawet 4.000 [pewnie wiencej ale nie chce starego naciągać ;| ] Napewno nie może to być CHOPER! :D Jakieś propozycje :D ? Aha.. nowy!!!!!! Priorytetmoc. 50cc - 125ccpowinien nie być to kibel,no chyba że naprawde coś fajnego zapodasz.. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.h Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 (edytowane) Kupuje i remontuje... nie nie napewno czegoś takiego nie zrobie.Licze na coś nowego Chinke albo Japonke z gwarancja a nie jakiegoś simka co mi sie posypie :/ Ale lepiej chyba kupić simka, wyremontować go za grosze i śmigać niż co chwilę biegać do serwisu, który uznaje gwarancję skutera i czekać na naprawę, nieraz nawet kilka tygodni. BTW Japonka to bardzo dobry wybór ale chińszczyznę szczerze odradzam. :) Edytowane 11 Marca 2008 przez artur.h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexInstructor Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Dobra koniec z rometem :) szukam dobrego skutera.. może coś znajde do wakacji.. ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek10 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Z tego co wiem jest produkowany w Polsce... no ale napewno jest w nim 60% chińskosci.. :)Słyszełem na Tvn Turbo ze chinczycy kupili fabryke naszych motorków-a w zasadzie to z polską jest związany tylko produkcją bo zółtki pakują tam swoje częsci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew1234 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Heh ja miałem ten sam problem a jednak zdecydowałem się na ogara 900 i jestem zadowolony. Mam już prawie 600 km i żadnej awarii a co do osiągów spokojnie wyciąga 80 km/h, a silnik podobno jest produkowany na licencji hondy . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Mam już prawie 600 km i żadnej awarii buahahahahahahahhahahahahahahaha :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew1234 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 (edytowane) w porównaniu z tymi chińskimi skuterami to i tak duzo Edytowane 16 Marca 2008 przez andrew1234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Nie pocieszaj się :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lord_s Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 heh...spoko v-max jak na chińszczyznę...:buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyszunia1514 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Mam już prawie 600 kmosobiście Rometem ogarem 200 ! zrobiłem 10 tys km i też nic poważnego nie robiłem - więc 600 ogarem 900 to jest nic.ps .czy ten silnik niema czasami smarowania rozbryzgowqego ( tzn niema pompy oleju ) ? :flesje: to tak jak kosiarką a kosiarką nie można jeździć po rowie bo pyr pyr pyr i koniec :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi