johny Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Biorąc pod uwagę, że dla mnie oraz dla mojego Potfora najlepszym miejscem do zawrócenia jest pusty parking dla TIR-ów, to raczej poddałbym się walkowerem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonus Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 nie mam pytań;] ta policja naprawdę jest niezła :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 jemu chyba nikt nie ucieknie dobrze ze nasi tak nie jezdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolargol Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 już wiem gdzie jest moja VFRka :biggrin: sam bym przed nią nie uciekał Jedyny ratunek to off-road! O ile kots jezdzi enduro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpanerq Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 No to kto stawia piwo ?? :icon_mrgreen: o ile mnie pamięć nie myli to ktoś już to tu wklejał a tak ogólnie to wymiatają :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Fani offroadu bez problemu, prezentują się świetnie, ale w oranym polu raczej mieli by lipę ;D Ogólnie rzecz biorąc to respekt przed nimi!! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejw Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Motor taki już mam teraz tylko.... no napweno nie "tylko" :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Ciekawe czy mu w tym DualCBS pomaga. Czy np BMW tez by tak zrobil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 To nie koniecznie świadczy o tym, że dadzą radę poginać za niektórymi kolesiami w mieście albo na trasce :icon_razz: Trzeba mieć jaja a nie tylko umiejętności :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Czolem! Biorąc pod uwagę, że dla mnie oraz dla mojego Potfora najlepszym miejscem do zawrócenia jest pusty parking dla TIR-ów, to raczej poddałbym się walkowerem :icon_razz: Sprzetem nie masz co sie wykrecac :icon_evil: :crossy: Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
respe Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Piknie graja, na obu linkach ! :clap: No coz, poprzeczke stawiaja wszystkim dosc wysoka..Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Tam na filmiku z Japonii... poznajecie? 5 minuta ...toż to OLSEN!!! :biggrin: ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lorenzo Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Już lubię japońską policję :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Widze ze temat robi sie modny, wiec idziemy po bandzie ;) http://www.youtube.com/watch?v=S4GDsehURZc&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=W1ByZ4Z4_fY&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Czolem!Sprzetem nie masz co sie wykrecac ;) :flesje: PozdrowkiI niech teraz ktoś powie że armatura jest "tylko do jazdy prosto i nie skręca" :biggrin: Chociaż pewnie jakbym zaczął robić takie przekładanie lewo-prawo to przy trzecim słupku byłoby ja w lewo a moto w prawo :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi