Rof Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mini Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 ooo qwa ROBOCOP ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Wydaje mi sie, że było ale naprawdę jest świetny. Na początku każdego sezonu spędzam troszke czasu z butelkami na placu i to co ten gość wyrabia to naprawdę, respekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 ROBOCOP i do tego sklonowany ;) A jaka organizacja. Koles sie wylozyl to odrazy pieciu z miotelka, 4 z choragiewkami :lapad: Tylko do pomocy zaden :) A tak serio. Konkretny film. Respect dla tych facetow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoszymek666 Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 o skubany!! człowiek-motocykl :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Dobrzy są.Zawody japońskich policjantów. Było to już jakiś rok temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Fachowcy :P pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlopekrostropek Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Dobrze, że do japoni sie nie wybieram:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 już wiem gdzie jest moja VFRka :P sam bym przed nią nie uciekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTBlackbird Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 No nieźli są... Naszym policjantom by się przydały takie szkolenia(tylko najpierw motocykle muszą zmienić :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Ja p...dolę ... już sobie wyobrażam jak oni śmigają między samochodami w korku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 szacun !! wymiatają kolesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Te światła to mu automatycznie migają czy jeszcze przełącznikiem się bawi od niechcenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Ja p...dolę ... już sobie wyobrażam jak oni śmigają między samochodami w korku ...Oj z tym smiganiem to nie wiem. Widziales te gmole :) A przyjrzaliscie sie kierownicy na wzor junaka-choppera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Te światła to mu automatycznie migają czy jeszcze przełącznikiem się bawi od niechcenia? to chyba przez ruch zawiech raczej. ps no tym 3 ostatnim to moze by i ktos uciekł :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi