Kojot Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Witajcie :buttrock:Planuje zakup Mini Bike'a i mam dylemat co lepiej wybrac....Cross czy scigacz?Co wedlug was jest lepsze do zabawy?Pozdrawiam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 coś niewyprodukowanego w chinach...jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojot Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) Jak narazie rozgladalem sie za crossami i myslalem o kupnie Yamahy 80 ale kolega mowil mi ze lepsza zabawa jest jednak na scigaczu, i sam juz nie wiem co wkoncu wybrac Edytowane 20 Listopada 2007 przez Kojot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 każdy byle ni chiński lemktmhondasuzukikawasakiyamahapolini Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz102 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 to zależy jakie masz warunki do jazdy, jeżeli masz dużo asfaltu do wykorzystania to śmiało przecinaka, ale cross jest bardziej uniwersalny i większy. ja jak cos brał bym przecinaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojot Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) Mam zarowno duzo asfaltu jak i pol, lasow i innych bezdrozy, dlatego mam taki dylemacik :notworthy:Wlasciwie to cross jest bardziej uniwersalny bo pojezdze zarowno po asfalcie jak i bezdrozach, a scigacz to tylko asfalt. Ale dobra zabawa jest najwazniejsza :notworthy: Edytowane 20 Listopada 2007 przez Kojot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 No to SuperMoto :flesje: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamSuzuki Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 NIE KUPUJ CHINY!!!!! Ja popełniłem ten błąd i jeździłem tym czymś tylko 2 dni, później z gaźnika przez filtr i przez cylinder do kolanka zaczęła się wylewać benzyna, urwał się sznurek do odpalania i cały się połamał :buttrock: a 2007 rok :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojot Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Tak jak juz wyzej mowilem, jesli bedzie to cross to zapewne bedzie to Yamaha 80 mini, tak to sie bodajze nazywa, tych chinskich nawet nie ogladam bo wiem jak to z nimi jest :flesje: A jaka firme scigaczy polecacie? Popatrze jeszcze na te scigacze ale jestem juz prawie zdecydowany na ta Yamahe, akurat na allegro udalo mi sie ciekawa spotkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lorenzo Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Cross :D Udanego zakupu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Yamaha 80 mini nie ma czegoś takiego z mikrusów tylko pw80yz80 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojot Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Heh, mala pomylkaDokladnie chodzi mi o Yamahe PW80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyszunia1514 Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 a ta pw 80 nie ma czasem automata ?widziałem jednego jak na takim jechałnawet fajnie wyglądało, ale jakoś nie słyszałem żeby biegi zmieniał wg. mnie sympatyczny motorek.Ale powiedz jedno: dlaczego akurat coś z mniejszych motorków ? ;)w wieku 17 lat trochę dziwnie będziesz na tym wyglądał :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baaaca Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Fakt. Jak napisał szyszunia 1514 PW80 to automatyczna skrzynka biegów także nie wiem czy sobie poszalejesz, zastanowił bym się nad czymś większym. Jak na Twój wiek to przynajmniej jakaś DT (według mnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 byl taki temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi