Szafir Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 jak lubisz neoklasyki to może to kawasakihttp://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M580073 Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koronka44 Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 (edytowane) A ja odpowiem standardowo: kup sobie w dobrym stanie Drag Stara 650 i to Classic'a, i gwarantuję,że będziesz chciał mi postawić dobrą wódkę.Spokojny, trwały, szyba, bezawaryjny, klasyczny wygląd, same plusy.proponuję skontaktuj się z Kolegą Majkelpl i Kolegą Tatakis - znajdź na forum.A wiem, co mówię. Edytowane 13 Listopada 2007 przez koronka44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 proponuję skontaktuj się z Kolegą Majkelpl i Kolegą Tatakis - znajdź na forum.A wiem, co mówię. Ano wiesz co godos :icon_mrgreen: :bigrazz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 nie kupuj chinola bo nie będziesz jeźdxił tylko naprawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amfm Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Witam, Widzę, że zaczynasz tak jak ja. Najpierw, ze względu na bardzo długi czas przerwy w jeździe na 2 kółach, celowałem w 250-ki. Potem forumowicze szybko nawrócili mnie ze złej drogi na 500-ki :buttrock: . W międzyczasie "przymierzyłem" kilka maszyn o pojemności powyżej 1000 ccm a ostatecznie kupiłem Virago 750 i jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam :biggrin: Cytuj http://www.dywizjonpoludnie.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowski Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Savage! Tylko LS 650 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lorenzo Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Virago 250 lub 535 :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Kawa 450 ltd, en 500 Polecam! Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Jak więc widzisz, wielu z nas chce po sezonie sprzedać swoje maszyny. Pewnie tak jak ja, chcą się przesiąść na coś większego :-).... Ja na swoim motocylku przejeździłem zaledwie sezon i już kombinuję i drepcę nad 1100, 1300.Słuchaj rad, bez względu na to co kupisz pamiętaj: kupując 500-800 nie będziesz chciał kombinowac po sezonie. No chyba, że będziesz robił 2 tysiaki w sezonie (po paradach i "wokół komina").Życzę owocnych poszukiwań i nie omieszkaj się pochwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczur Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Tylko Yamaha Virago 535. Mam taką piękną do sprzedania. Zapraszam cie do oglądania. Korzenna jest mi bliska.Pochodzę z Lipnicy a mieszkam w Nowym Sączu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Tylko Yamaha Virago 535 (...) nie tylko, i jako były użytkownik tego motocykla stwierdzam publicznie, że jest on przeceniany (i przepłacany). jako średniej klasy choppek lepsza jest shadow 600 hondy, ewentualnie modele 750 virago lub shadow - i to nie ze względu na silnik, ale pozostałe elemety. 535 jest IMHO "trudno konfigurowalna": specyficzny wydech wymaga nietypowych sakw, tylna kanapa jest zdecydowanie nieprzyjazna dla pasażera, itpgdybym miał jeszcze raz zaczynać od mniejszych pojemności chopperów, wziąłbym hondę shadow 600 lub drag stara 650 yamahy - jeszcze nie dając się zastraszyć pojemności 750 i większym :icon_eek: inna sprawa, że różnic do 1100 w tym typie motocykli nie ma już tak wiele, więc można i takie brać na upartego, jeśli ktoś jest zdania, że "nie będzie za rok nowego szukał" :banghead:jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Witam wszystkich i Ciebie senekkorzennaJa mając 47 lat chciałem sobie pojeździć motorem typu chopper i z premedytacją kupiłem chińczyka pod znaczkiem Rometu głównie ze względu na cenę (7tyś.).Chociaż noszę się z zamiarem kupienia Maraudera,to jednak wiem (wiedziałem to od początku),że należy oswoić się trochę (jeden sezon?) z tego typu budową motoru-promień zawracania.Jeżeli czujesz, że nie stanowi to dla Ciebie żadnej trudności,kup od razu większy np. takiego Suzuki,bo mniejsze pojemności motorów (ja swoim podróżowałem 80-90 km/h) są głównie dla przypomnienia odruchów w jeździe dwuśladem.Tak jak mówi Szpadi (miałem jego motor również na swoim celowniku),po sezonie będziesz chciał kupić coś większego, chociażby po to,aby bez problemu "przycisnąć" i wyprzedzić wolniejszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysybald Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 (edytowane) Witam wszystkich Ze mna byla podobna sytuacja,nie latalem na motorkach ladnych pare lateki w tym roku w maju po roznych za i przeciw wybor padl na virago 535Osobiscie uwazam jesli masz jakies doswiadczenie w jezdzie kup cos o wiekszej pojemnosci bo 535 troszke mocy brakuje i nie obawiaj sie troszke wiosenek masz fantazja mlodziencza cie nie poniesie a z czasem zapas mocy na pewno sie przyda. Pozdrawiam i zycze owocnych poszukiwan a zapomnialem dodac chiny sobie odpusc Edytowane 2 Grudnia 2007 przez lysybald Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoszymek666 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Koledzy mają rację odpuść sobie skośnookiegopo co potem chodzić i walić głową w mur :bigrazz: Polecam Virówkę super moto .PZDR. :flesje: a japończyki to niby jakie oczy mają? ;) :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 nie kupuj chinola bo nie będziesz jeźdxił tylko naprawiałmacie racje radzicie mu narazie wszystko na czym sie zawiedliście znasie tylko te marki z samego dna same muzealne eksponaty chinczycy wchodzą na rynek z tańszymi i nieraz lepszymi maszynami i to was gryzie ze taka kase wydaliscie za starocie wyekspoatowane a tu za niewielką kase nowe i jakoscowo b dobre maszyny KUP CO CHCESZ A TAKIE PODPOWIEDZI CO CI PISZĄ I TE KRYTYKI TO ŻAL KTURY DUPE ŚCISKA ZA TO ŻE TY MOZESZ SOBIE WYBRAC A ONI JUZ NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi