lukasz_vip Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 ja już dostałem info, że częstochowa się trzęsie dzisiaj od tych pustych wydechów :icon_twisted::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 (edytowane) Szkoda trochę pogody, bo jeszcze tydzień temu była bardzo optymistyczna, wygląda na to, że zabraknie jednego dnia. Chociaż z drugiej strony nie ma być jutro aż tak tragicznie, co najwyżej lekka mżawka, a nie ulewa. Niestety chłodno bo ok 7-10 st. :/ EDIT: za TVPKatovice: "do południa zachmurzenie, możliwy bardzo lekki opad, po południu ma wyglądać słońce, temp. 11 st.C" dla cz-wy.Nie będzie aż tak źle. Edytowane 19 Kwietnia 2008 przez tmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Nie bacząc na pogodę... meldują swoją obecność ekipy z Kalisza, Ostrowa Wlkp i okolic. Dojedziemy "powarczeć" w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zygi12 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 (edytowane) Kto jedzie jutro przez Olesno? Edytowane 19 Kwietnia 2008 przez zygi12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Kto jedzie jutro przez Olesno?Ja!Z Kluczborka ruszam około 8, więc w Olesnie 8:15 - 8:20 będe.Jak chcesz się zgadać, to zapraszam do działu Opolskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabi Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 panowie nie marudzimy na pogode. ja dzis pojechalem do wawy zmoklem i wcale mnie to nie przestraszylo przed jutrzejszym wyjazdem. dodam tylko ze do wawy mam 100km a do czesto 250!!! wiecej jaj motocyklisci !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 wiecej jaj motocyklisci !! :P w tv zapowiadali nawet 15 stopni, ale to tvp1 było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 http://umold.meteo.pl/ może komuś coś pomoże :P pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimas Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Jarocin sie jutro stawi :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Ja i kumple chyba wymiękamy , nie wiem czy warto spie**olić niedziele , przez 300km w deszczu... :( Ale ostatecznie okaże sie o 6 rano Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustafinski Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Koło 6-ej wszystko się okaże... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Jadę traską z Koluszek do Piotrkowa Tryb i tasą 91 przez Radomsko do Cz-chowy. Wracam pewnie wraz z ogółem gierkówką. Jesli ktoś się chce dołączyć to zapraszam 693166462. Moto mam oznaczone na lusterku forumową naklejką z loginem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 no to pobudka i jedziemy :icon_mrgreen: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petereq Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Wywalczyłem przepustke - wiec zaden deszczyk mnie nie powstrzyma !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 za chwilę startuję. Deszczu nie ma, jest 5 st, ale damy radę! Do zobaczyska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi