gnida Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 PS: do kobiet - nie bierzcie nigdy znieczulenia ogólnego przed operacją, bo możecie się zdziwić po 9 miesiącach ja zawsze biorę z pełną świadomością Dobra dobra a co że niby facetom to wszystko jedno tak? Co to za radocha tak "na śpiocha"PozdrawiamG.N.I.D.A Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajer Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 pkt.4 myslenie? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Karlik Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Lisena, a pytałaś się może o wspinaczkę na sztucznej ścianie? Kolana przy tym są stosunkowo mało obciążone, od czasu kiedy zamiast regularnie ćwiczyć sporty walki zacząłem się regularnie wspinać moje kolana czują się dużo lepiej. A tak bez żadnego sportu to jakoś smutno. Anyway, powodzenia przy rehabilitacji. :-) Systematyczna rehabilitacja to podstawa, znam osobę która pół roku po operacji kręgosłupa w zasadzie nie mogła nic jeszcze robić a teraz się wspina, tańczy i chodzi na sztuki walki. I prawko na motocykl niedługo będzie robić. :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Tak, jak wiele osób z tego Forum mi proponowało, napisałam temat na forum policyjnym w sprawie swojego wypadku. Niestety temat został umieszczony w śmietniku. Moderator nie kwapił się, aby mnie o tym poinformować i musiałam sama do niego napisać. W odpowiedzi zwrotnej dostałam PW o treści: "moja droga, właściwym adresatem wszelkich spraw związanych z Twoim wypadkiem jest komenda Policji prowadząca dochodzenie.....forum to nie jest wirtualny komisariat czy komenda...nie każdy temat musi się znależc na forum....opisany sytuacja przez Ciebie nie jest czymś wyjątkowym co by zasługiwało na omówienie...takich zdarzeń na drogach niestety są tysiące... forum też nie jest kronika wypadków i innych zdarzeń drogowych...powodzenia w dojściu do zdrowia życzę " Jak widać, na tym forum nie zależy policjantom na rozwiązaniu problemu takich osób, jak my. Lepiej, żeby sprawca bezkarnie zbiegł z miejsca wypadku i nikt go nie szukał. To tak dla wiadomości Forumowiczów - gdyby mieli podobną sytuację do mojej i mieli nadzieję na jej rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Punkt 8 mnie roz**bał :biggrin: Rób to póki komukolwiek się jeszcze podobasz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 pkt.8 podoba mi sie :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissF Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Lisena, nie znamy się... ale życze z całego serca powrotu do zdrowia. Lata temu lezałem jak Ty w szpitalu po wypadku na moto. Groziła mi amputacja nogi.. ale mam obie nogi i nadal moge jeździć i robić co mi się tylko podoba i na co wiek pozwala :P czego i Tobie życzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Również życzę powrotu do zdrowia, a w drugiej kolejności znalezienia sprawcy. W takich sytuacjach jak znalazł byłaby kamerka na moto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielu Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Jak widać, na tym forum nie zależy policjantom na rozwiązaniu problemu takich osób, jak my. Lepiej, żeby sprawca bezkarnie zbiegł z miejsca wypadku i nikt go nie szukał. Polcjanci nigdy nie byli po naszej stronie (moze z wyjatkiem tych na 2oo :icon_exclaim: ) wiec nie ma co sie dziwic ze wola pogadac sobie o paczkach niz sprobowac pomoc ... :/ P.S. Szybkiego powrotu do zdrowia Lisia :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 dzięki chłopaki za wsparcie :) Jest coraz lepiej, chodzę już na 1 kuli. Za 2 tyg-miesiąc powinnam WRESZCIE chodzić bez kul.. :icon_eek: rad3k - ja to bym się o Ciebie bardziej martwiła :buttrock: Policja sprawcy nadal nie odszukała, ale ma wielu podejrzanych. Jeden jest z Warszawy, ale się nie stawia na przesłuchania. Zastanawiam się, czy aby go trochę nie postraszyć........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malvina Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 na piechotę czyli jeżdżę na moto od kwietnia i do moto/ od moto idę na piechotę, a nie biegam :icon_eek: Twarda laska z Ciebie, nie da sie ukryc :buttrock: Zdrowiej szybciorem, bo Moto tam teskni pewnie okrutnie, a i Ty wcale nie mniej :) Apropos komentarza Chirurga, nie ma co, poznal sie na Tobie migiem ;) Faktzcznie ma reke do dwukolowcow :D Trzymaj sie Motocyklistko z krwi i kosci P.S. Jak Ci sie teskni za wiatrem we wlosach, moge skolowac boczny wozek do mojej NSRki i Cie powozic ciutke :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Szybkiego powrotu do zdrowia i że byś już nigdy nie spotkała takiego typa na swojej drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unix Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 (edytowane) dzięki chłopaki za wsparcie :D Jest coraz lepiej, chodzę już na 1 kuli. Za 2 tyg-miesiąc powinnam WRESZCIE chodzić bez kul.. :bigrazz: rad3k - ja to bym się o Ciebie bardziej martwiła ;) Policja sprawcy nadal nie odszukała, ale ma wielu podejrzanych. Jeden jest z Warszawy, ale się nie stawia na przesłuchania. Zastanawiam się, czy aby go trochę nie postraszyć........ Czesc, wspolczuje Ci calej sytuacji... ale widze ze masz duze cisnienie zeby kogos skazac.. Ogolnie to z ciekawosci jakie policja posiada dane do poszukiwania sprawcy? nr rej? twarz poszukiwanego? watpie zeby skazali kogos za to ze jezdzi czarnym BMW. Lepiej jesli sa swiadkowie i byliby wstanie rozpoznac sprawce.Tak pytam bo troche niewporzadku byloby skazac niewinnego. Rozumiem Twoje rozgoryczenie... a co do forum policjantow to uwazam ze wporzadku Ci odpowiedzieli. Nie jestes jedyna w kraju ktora zostala poszkodowana w wypadku. Oby do przodu... ale teksty typu "moze go postraszyc" niewiele wnosza do sprawy. Tez kiedys dostalem wezwanie na policje, i ogolnie nic przyjemnego, a bylem niewinny. Musisz tez zrozumiec ze ktos moze byc zajety i nie byc w stanie pojawic sie w pierwszym terminie wezwania. Edytowane 6 Lutego 2008 przez Unix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duch07 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Tak pytam bo troche niewporzadku byloby skazac niewinnego Unix czyżbyś jeździł czarna beemą :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unix Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Unix czyżbyś jeździł czarna beemą :smile: skad wiedziales ? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi