foks Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 hi hi hi :icon_twisted: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 (edytowane) Zastanawia mnie jedna rzecz. Ja osobiscie unikam jak ognia malowanych lini, pasow itd, a ci goscie niz sobie z nich nie robia. Czesto mam wrazenie, ze wrecz centralnie po nich jada w zakrecie. Jak po torach. Jak to jest w koncu z tymi malowidlami na drogach? Skoro w temacie sa zielone "scierwa" to ja tez cos dorzuce :crossy: http://pl.youtube.com/watch?v=J0W9XgnQi4o Jak dla mnie link Fat-a wygrywa bezapelacyjnie. To zupelnie inny poziom. Kolesie nawet swiadomie doprowadzaja do uslizgu tylnego kola, aby zaciesnic zakret :icon_razz: Edytowane 2 Listopada 2007 przez JERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Chyba tylko w PL pasy malują tym białym ścierwem..A film Fat'a wymiata, ja je*ie, man tt ale z udziałem fur :biggrin: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 http://youtube.com/watch?v=HD3ToyCKKDMA jak to skomentujecie?? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 http://youtube.com/watch?v=HD3ToyCKKDMA jak to skomentujecie?? :smile: Było... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Rzeczywiście gość trochę nieobliczalny, ale umiejętności to ma. Nie grzeje tylko na prostych. Na zakrętach też sobie radzi całkiem dobrze. Dużo ryzykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witt Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 (edytowane) Ja wole coś w tym stylu:] Zdecydowanie bardziej wolę takie przejażdżki - Koles niezle ma opanownego sprzeta ;] Edytowane 2 Listopada 2007 przez Witt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Było... ;)No było było :icon_evil: ale tak dla porównania dałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 He - goście z linku Fat'a to zupełnie inna liga (chociaż ryzykują momentami niemiłosiernie) niż ten koleżka na kawie. Mi sie jego jazda śrenio podoba, a szczególnie miejsca gdzie sie znajduje na wyjściu z wiekszości chyba zakrętów. Ale to tylko moje zdanie :) Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Fat, wygrales konkurs na najlepszego linka w tym temacie. W nagrode mozesz wrzucic kolejnego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.puniszman Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 http://youtube.com/watch?v=HD3ToyCKKDMA jak to skomentujecie?? :rolleyes: hehe na początku myślałem (co robiłem??) że on na skuterze jedzie tak ładnie 50 :P ale potem przeczytałem tytuł :P ładnie lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Właśnie dla takiej jazdy KAWA produkuje swoje motocykle (szczególnie w jedynym słusznym kolorze) ... Bankowo nie dla miejskich dreso-lanserów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witt Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 (edytowane) Te uślizgi podczas wchodzenia w zakręt z filmu Fat'a służą czemuś czy tylko do lansu?;P PS. Zauważyłem, że koleś który jedzie jako pierwszy ma też kamerę, może macie linka do filmu z jego kamery? Edytowane 2 Listopada 2007 przez Witt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Te uślizgi podczas wchodzenia w zakręt z filmu Fat'a służą czemuś czy tylko do lansu?;PA zdażyło ci się kiedykolwiek gwałtownie redukować biegi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Kiedyś ponoć to była pewna technika pokonywania zakrętów o ile dobrze kojarze, może służyć technice kontroli poślizgów (?) i o ile dobrze widziałem, to na niektórych zakrętach przy wyjściu również ma poślizg. Mnie się ta jazda bardzo podoba mimo, że dużo ryzykują, ale widać, że prawie zawsze jest zejście na kolano i niekiedy kilka cm brakuje do zejścia na łokieć, a to gdzie się nie raz znajduje na wyjściu - ja myślę, że oni doskonale znają tą drogę i wiedzą gdzie można szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi