foks Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Typy z linczura Nowaka latają wyśmienicie... Dla mnie to Man TT w wydaniu greckim ;) A jeśli chodzi o link Qóby to po pierwsze było i lecisz po piwo, po drugie to kiedyś ten film wywołał ogromne kontrowersję na tym forum. Po trzecie to z całym szacunkiem dla Geparda ale wrzucenie takiego filmiku w takim temacie jest nie na miejscu ! Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 wrzucenie takiego filmiku w takim temacie jest nie na miejscu ! Już to naprawiłem :) :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baqu Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 W sumie jest odważny i ma wiele umiejętności ale jest też druga strona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 wstawiam linka do kolejnego jego filmiku. Mam wrazenie ze on jakos szkolke prowadzi. Jedzie jako lider zeby nastepni wiedzieli kiedy i jak mocno hamowac. nie wiem jak wy ale ja tez bym się tak przejechał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Okiej, sorry.Dla mnie koleś wymiata i dlatego umieściłem ten link :) EOT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 na wiosne zamieszcze swoj filmik z niedzielnego preclowania, tylko wymysle jak dobrze zamontowac kamerke tak zeby jeszcze schowac sie za owiewka --- jakies pomysly ? idee? przydalaby sie moze jakas mala kamerka z niezlym obiektywem podlaczana do kamery np: w plecaku lub w zadupku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 kurde same ghost ridery wyrastają jak grzyby po deszczu... :icon_twisted: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 to dla wnoczkow :buttrock: :D nie zamierzam sie bawic w ghost ridera, ani go nasladowac. poza tym i tak nie mamy autostrad w Polsce :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Yeah! greccy motocyklisci wymiatają! <ok> Naprawde konkretnie ostra jazda....i dzwięk tego Ducati, mmm.... :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Dla mnie to ten na kawie wymiata. Mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi