Wiertara Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 U mnie byla ostatnio podobna akcja.Koles kupil CBR 600 RR,wyjechal z salonu,przejechal 200m i skrecil na prosta,szeroka droge gdzie chcial zobaczyc jak idzie na gume.Gleba,na szczescie nie odniosl wiekszych obrazen.Moto wrocilo do salonu,gdzie od razu zostalo kupione przez mechanika....PozdrRobass Wyjechał z salonu przejechał 200m i chciał sprawdzić jak idzie na gumę... No nie moge jak czytam jacy ludzie są zidiociali to mi się płakać chcę... :icon_evil: Nie dość ze gumy śliskie jak cholera to silnik nie dotarty i maszyna nie wyczuta :crossy: :icon_eek: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 dziwie sie bo jak kupujesz nowa oponę to jest sliska ale nie az tak jak na nowym moto z salonu. Oni chyba je pastuja specjalnie :icon_exclaim: i to nie jest kwestia zeby się swieciły Panowie każdą nową gumę polecam opierdolić "brake cleanerem" np. Loctite, a potem poprawić papierem ściernym - nie ma bata. Pozdro1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Cholercia... Miałbym tygodniową żałobę... Szkoda maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 masakra... szkoda słów jak ludzie nie szanują tak pięknych i nietanich maszyn! aż serce boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Shit! Mogl sobie mape na C przelaczyc :biggrin:na początku to samo sobie pomyślałem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 30 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Niom, na te nowe zimne oponki trzeba faktycznie uważać :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 No to sie mozna pochalstac. Ciekawe czy kupil to jako pierwsze moto :wink: A co do tych nowych opon to chyba sie ciesze ze mnie na nowki nie stac :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Sam kiedyś miałem podobną akcję 10 metrów od wyjazdu z warsztatu, gdzie właśnie założono mi nowe opony. Całe szczęście nie wyłożyłem się, ale poślizg był taki jakbym wjechał na plamę oleju :icon_exclaim: . Teraz już uważam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Zamiast ścierać papierem ściernym albo palić gumę wystarczy przetrzeć opony (dwie :-) ) rozpuszczalnikiem. Oponę nową konserwuje się silikonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Śmiesznie to wygląda jak tak kozacko ubrany koleś się tak glebi, no ale te opony rzeczywiście muszą być śliskie :icon_exclaim: To tak BTW:http://pl.youtube.com/watch?v=Vy2ci8a3GSA :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LENAR Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 mnie przed wyjazdem z salonu chyba kilka razy ostrzegano ze oponki mogą być śliskie i trzeba bardzo uważać zanim nie zetrze sie ta warswa ochronna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 hahaha :icon_mrgreen: dobra :banghead: tak jak kolega wyżej mówił to jest na 99 % pewne że to wina śliskich opon :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Niemotocyklowe ,ale też "śmieszne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek PO Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 ale tam podobno się nabłyszcza dodatkowo opony żeby ładniej wyglądały co na pewno powoduje jeszcze większą śliskość. Dla mnie to gleba na własne życzenie. W salonie samochodowym owszem ale nie w motocyklowym! Smarowanie opon motocyklowych oliwkami i temu podobnymi środkami to pewna gleba... Cytuj http://maciejbanaszak.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Śmieszne, ale nie do końca, to jest ponencjalnie niebezpieczne i są na to paragrafy, spoko wygrywa się odszkodowanie za moto i straty moralne od salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi