karolb123 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Bardzo fajny sprzęt. Zmień tylko to mocowanie na tablice i lampy na led. Sam jestem po tej modyfikacji, według mnie moto wygląda o niebo lepiej. Jeśli masz ledy to gdzie kupiłeś? A wiecie może gdzie kupić linkę do sprzęgła? mi się już zaczyna strzępić to trzeba wymienić, szukałem już na larssonie i sklepmotocyklowy.pl tam nie było to podajcie jakiegoś linka, jak nie wiecie gdzie to jakiś może zamiennik, albo jak wykombinować. Mam jeszczye pytanie. Miałem akumulator, który po 30minutach się rozładowywał w drz i po jednym kreceniu rozrusznikiem padał nawet po naładowaniu. Gdy patrzyłem na nowe to cena po 200-400zł, ja zdecydowałem się kupić w takim samym wymiarze do skutera za 80zł. Odpala bardzo dobrze, wszystko cacy, ale jest jedno ale w sumie to nie ma, ale powiedzcie czego mogę sie spodziewać po takim akumulatorze ze 80zł a czego w takim za 400zł, bo jak narazie mogę kręcić i gasić co 5minut i bedzie trzymał nie to co wcześniej. Chodzi mi oto czy on nie padnie mi za wcześnie np. po 3miesiacach a mam go już coś koło 2 miechów. W sumie to mi się nawet opłaca, bo nawet jak na sezon wydam na aku 80zł to nie jest taka straszna suma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 na światłach z godnością znoszę pełne politowania spojrzenia kolesi na scigantach na mnie już kilku takich się nacięło.....w dużym ruchu ulicznym szanse mieli praktycznie zerowe :banghead: na drogowym przełożeniu E'tka może dużo . jeśli chodzi o zapłon to wersja e ma patent z yamahy.dla każdego biegu, obrotów silnika i ruchów przepustnicy jest inna mapa Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
outalien Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Jeśli masz ledy to gdzie kupiłeś? A wiecie może gdzie kupić linkę do sprzęgła? mi się już zaczyna strzępić to trzeba wymienić, szukałem już na larssonie i sklepmotocyklowy.pl tam nie było to podajcie jakiegoś linka, jak nie wiecie gdzie to jakiś może zamiennik, albo jak wykombinować. Możesz sam sobie zrobić linkę tu masz końcówki i cięgno na metry:http://sklep.mieloch.pl/index.php?cPath=81...3e7aad4a23494be albo niech ci zrobią linkę na wymiar (robią nawet z pancerzem kopie oryginału 1:1) - wychodzi dużo taniej:http://www.autolinka.com.pl/ pozdrw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 tymczasowo można sklepać na końcu linki małą nakrętkę, o ile linka nie jest zbyt krótka... proste, latwe. da sie do domu wrocic:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Poratuje ktoś moderatora manualem do DRZ wersja SM rok 05 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratosny Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 przepraszam za pytanie ale czy ktos moglby mi powiedziec jak sie wymienia naped???(zebatki i lancuch ver S 00) dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 No... ;) rozpinasz łańcuch,sciągasz zembatki i zakładasz nowy komplet :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratosny Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 a jak zablokowac przednia zebatke zeby ja odkrecic???i do montazu lancucha nie trzeba miec narzedzi,a czy demontaz jest tak samo prosty jak montaz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 włączyć bieg i nacisnąć hamulec,na łańcuchu masz zapinkę, wysówasz ją i już :P to naprawde nie jest trudny zabieg,jak będziesz zakładał łańcuch to na regulacji naciągu łańcucha przysuń koło max do przodu potem jak zepniesz to naciągniesz odpowiednio i jazda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratosny Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 ale mam problem z zapinka nowego lancucha.nie wchodzi mi ona dostatecznie daleko zebym mogl wsunac ta metalowa spinke i zeby sie to trzymalo.lancuch kupilem dida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Bo nowa spinka ma dość sprężyste o-ringi.Musisz ją dobrze ścisnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratosny Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 (edytowane) no i stalo sie-zje*alempodczas finalnego zapinania łańcucha wskutek mojej nieostoznosci i glupoty pekla mi spinka(ta taka cienka metalowa) co teraz zrobic?mam koncepcje zeby 1:zaklepac 2:skombinowac spinke oryginalna 3:zalozyc spinke swojej roboty helpdzieki pozdro Edytowane 1 Maja 2008 przez ratosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Możesz zaklepać ale łatwiej będzie kupić spinke w sklepie motoryzacyjnym tylko musisz znać typ łańcucha idziesz i kupujesz kosz bedzie jakieś zawrotne 5zl :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_86 Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Jeśli masz ledy to gdzie kupiłeś? Kupiłem na ebay. Koszt 156 zl , montaż banalnie prosty a efekt zajebisty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 (edytowane) Bardzo fajny sprzęt. Zmień tylko to mocowanie na tablice i lampy na led. Sam jestem po tej modyfikacji, według mnie moto wygląda o niebo lepiej. To mam napewno w planach bo tez dla mnie za duzy ten tyl, przy okazji kierunki mniejsze no i stopniowo go upiekszac, oslony na dekle, crashpady na oski, akcesoryjny wydech itp.... Teraz morduje sie z rejestracja ale za tydzien mysle ze juz spokojnie na drogi wyskocze! :icon_eek: RafRaf dzieki za pomoc, poczytam i w wolnej chwili sie pobawie tym :lapad: Edytowane 2 Maja 2008 przez JACA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi