fiksiu Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Witam Czy ktoś mógłby coś napisać na temat poniższego linku, ocenić moto http://allegro.pl/suzuki-dr-z-400-sm-monster-energy-pilne-i3738871126.html Wiem że ze zdjęć trudno coś ocenić,ale jak ktoś już miał take moto to jest mu łatwiej.A mam strasznie daleko i nie chciałbym jechać na próżno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Mam trochę śmieszne pytanie - czy ktoś z Was pokonywał na DRZ schody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Tak, ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_fiolek Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Ja również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bercik89 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 witam, mam kilka pytan odnośnie drz 400- co ile km trzeba wymienić tlok, bądź jak długo on wytrzyma- jaki model najbardziej polecacie jeżeli chodzi o drz- jakie koszty sa związane z utrzymaniem takiego moto chodzi mi glownie o remonty i serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogy Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 dysponuje ktoś szablonami okleiny DR-Z'ety w szczególności chodzi mi o obudowę airboxaJeśli ma ktoś tylny błotnik (żółty) do wersji E to rzućcie propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_fiolek Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 ADEL, Fiołek - odnośnie pokonywania schodów - napiszcie więcej szczegółów czy to był 1 stopien czy więcej i czy w gore czy w dolI w góre i w dół. Całe schody - betonowa kładka nad autostradą i inne. Kłopot jest tylko z takimi bardzo stromymi np co na wiaduktach sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 To brzmi optymistycznie :), po drodze do pracy mam fajny skrot ze schodami, nie sa zbyt strome, choć mimo to trochę się cykam, jeśli dobrze pamiętam jest ich 2 x po 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userb Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Chłopaki mam pytanko o zakładanie kół enduro do supermoto założyłem wątek na ogólnym http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/165911-suzuki-dr-z-400-sm-a-kola-i-jazda-enduro-jak-to-sie-sprawdza/ będę wdzięczny za jakieś szcegółowe informacje w w/w wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi460 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Witam wszystkich przymierzam się do zakupu DRZ 400S i zastanawiam się nad DRZ 400E te 50KM bardziej kusi. Interesuje mnie czy wersja E jest tak samo bezawaryjna jak S i czy tak samo się ją serwisuje czy częściej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Witam wszystkich przymierzam się do zakupu DRZ 400S i zastanawiam się nad DRZ 400E te 50KM bardziej kusi. Interesuje mnie czy wersja E jest tak samo bezawaryjna jak S i czy tak samo się ją serwisuje czy częściej? Używaj szukajki proszę bo jest od groma tematów o DRZ Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micprime Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Jak myślicie warto, do moto mam stosunkowo blisko.http://olx.pl/oferta/suzuki-dr-z-400-s-CID5-ID5DgYd.html#be7832ad74 Ile DRz 400S ma kucy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 ~40szukaj Ezupełnie inny sprzęt Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micprime Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Szukam, mam 3 kandydatów EXC 250, DRZ 400e i Huśka TE 450. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 EXC 250 2T, ciężko kupic, są to poszukiwane sprzęty, nie ma wad fabrycznych, robisz serwis i upalasz, w terenie można na tym wymiatac, ceny b. wysokieDRZe, nie wiem skąd popularnosc tych motocykli, bardzo kiepsko się na tym jezdzi, waży ok 120 a jadąc wydaje się ze 150kg, zawias porażka, ceny tez wysokie, moze jest to dobry dual sport ale napewno nie typowy endurakhuska 450te(starsze modele do 07), ceny niskie, dobrze wyposażone jak ktm, z moich doświadczen wynika ze są delikatne, trzeba dbac, są tez bardzo wysokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi