AdamSuzuki Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udało się :) użyłem badziewnego chińskiego czujnika ze sklepu skuterowego. Żeby go założyć musiałem zeszlifować kawałek pompy na którym jest zamontowany czujnik tak żeby jego końcówka dotykała klamki, później już tylko profesjonalne rzeźbienie poxipolem i wszystko działa. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 mogłeś prościej ale trochę drożej:http://allegro.pl/cisnieniowy-czujnik-wlacznik-hamulca-stop-m10x1-00-i1733729164.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Na początku myślałem że połamałeś pompe jak fote zobaczyłem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOne Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 moze kogos interesują koła SM do drz-ty ? http://allegro.pl/kola-sm-do-suzuki-drz-i1772991404.html Cytuj www.bikersworld.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemor Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 koledzy mam bardzo pilną sprawę mam do wzięcia dr-z 400 chyba "S" 2001rok przyjedzie z włoch do rejestracji stan do końca nie jest mi znany bo jeszcze jej nie widziałem zobacze ją dopiero w niedziele PROSZĘ o pomoc czy 5000zł. mozna za to dać ja wiem ze chodzi o duzo różnych czynników ale jesli założymy ze będzie w przecietnym stanie chodzi mi o to czy jest sens na nią patrzeć prosze pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagins Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 za piątkę jak kupisz to nie będzie źle nawet gdyby wymagał remontu taka jest moja opinia Cytuj sprzedam DRZ 400 E po remoncie generalnymsprzedam części do DRZ-ety i EXC 400 / 520 tel 698 672 101 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 jak będzie totalnie zarżnięty to i 5k może nie styknąc na remont.... no policzmy tłok wossner 600 regeneracja nicasilu 1500(jak dobrze sie orientuje), korba chyba 500+koszta regeneracji... jak do tego zaczną dochodzić ,,pierdoły'' typu napęd itp to zaraz dojdziesz do wniosku że przepłaciłeś... drzecio lubi np przytrzeć sobie panewki w głowicy pod wałkami rozrządu a głowica 3200, wałki rozrzadu też kosmos.... 2001 to stara wersja z gorszym zawiasem i wadliwymi napinaczami rozrządu.... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 za 1500-1800 kupujesz nowy cylinder z tłokiem i kompletem uszczelek :rolleyes: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemor Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 dzieki koledzy za zainteresowanie i pomoc a jezeli okaze sie ze to nawet całkiem zadbana sztuka i silnik ma zdrowy ze są do zrobienia podstawowe rzeczy to jak myslicie brać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_fiolek Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Jeżeli całkiem zadbana to pewnie że brac. Jeżeli silnik kopci czy coś tam wali, stuka to trzeba się liczyć z remontem i wtedy cena robi się bardziej przeciętna, choć nadal dobra. Tłok z cylindrem można kupić też Atheny :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamSuzuki Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 jakie macie przełożenia w DRZ SM ? Ja mam w mojej E/SM 440 14/42 i wydaje mi się że powinienem dać przełożenia bardziej na prędkość bo teraz mogę ruszać z 5 biegu :D P.S. KUPIĘ TUNINGOWY TŁUMIK DO DRZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 wrzuć sobie 15 na przód powinno Ci wystarczyć, zależy jak lubisz smigać Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enignum Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Witam. Chciałbym zaprezentować wszystkim posiadaczom Suzuki DR-Z nowo otwarte forum http://www.dr-z.pl/ Ściskacie się tutaj, żadnych działów, wszystko na kupie, nic nie poukładane.Na pewno nie jest tu przyjemność zaglądać, pisać a na pewno poszukać jakiejś informacji. Jako przyszły użytkownik Suzi szukałem jakiegoś forum tego moto i niestety nie znalazłem więc pomyślałem, że warto zrobić i zgromadzić zarówno informacje o nim jak i posiadaczy w jedno wspólne dla nas miejsce i wymieniać się fotami, filmami, doświadczeniem no i głównie pomagać innym :) Jak na razie forum nie jest rozbudowane ale jak wspomniałem - powstało niedawno.Początki są najtrudniejsze ale jak wiadomo na takim forum wszystko zależy od społeczności więc liczę na Was :)Rejestrujcie się, piszcie, zakładajcie tematy, informujcie innych o forum.Im będzie nas więcej tym lepiej :) Pozdrawiam http://www.dr-z.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abgutek Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 myślę że to świetny pomysł. Brakowało takiego forum, nazwa też dobra. powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi