PeKaWu Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 lionix mam kompletne kola enduro do mojej SM. Mysle ze na moim poziomie zaawansowania to wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lastek Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Witam, panowie czy motor na takim podnośniku Linkto się "z buta" podnosi? Czy jakoś inaczej? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 można z ręki i z buta jak wygodniej Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Jurgen- Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 (edytowane) Witam, panowie czy motor na takim podnośniku Linkto się "z buta" podnosi? Czy jakoś inaczej? pzdr. ale to jest podnosnik do motocykla, nie do motoru :P Edytowane 8 Czerwca 2010 przez -Jurgen- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbk Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 (edytowane) Panowie, ponieważ sprzedałem DRZ, to już całkowicie mi niepotrzebne koła SM. Jakby co to oddam je teraz za 1500 (było 2000, więc już żadnego targowania) , całe kompletne od razu do jazdy. Edytowane 8 Czerwca 2010 przez mbk Cytuj Romet Chart>Jawa 350> dłuuuuuuuuuuugo nic> Dr350 > DRZ400E> YZF-250> KTM 450 EXCR> obecnie KTM EXC-F 350 SixDays Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal750 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Krotkie pytanko: czy DRZ wersja S wstanie na gume na 3 biegu z samego gazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz1993 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Krotkie pytanko: czy DRZ wersja S wstanie na gume na 3 biegu z samego gazu? Napewno nie na przełożeniu 15/44 ja takie mam i z tego co jezdze to ledwie na jedynce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Krotkie pytanko: czy DRZ wersja S wstanie na gume na 3 biegu z samego gazu? Moja na przełożeniu 13/50 na trzecim biegu idzie na gumę, ale z wielkim trudem. Pod tylnym kołem musi być bardzo dobra przyczepność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 generalnie to nawet E nie wejdzie na buta jak się nie będzie chciało trzeba troszkę pomóc balansem Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff_Master Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Nie wiecie chłopaki gdzie mogę kupić alternator do DRZ ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafako1981 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Koledzy pytanko do was wiąże się z oponami a mianowicie nie wiem jakie wybrac gdzyż potrzebuje oponki troszkę na asfalt i delikatny teren!! Jeżdże głownie do pracy moją drz-etą i niestety asfaltu trochę podradze mam i tak-czy są oponki przejściówki bo kostkę to ja w ciągu miesiąca zajadę!! Pozdrawim!! :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 moja drz na 14/50 idzie z 3 na buta bez problemu, wystarczy je*nąć gazu i odpowiednio szarpnąć i idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Koledzy pytanko do was wiąże się z oponami a mianowicie nie wiem jakie wybrac gdzyż potrzebuje oponki troszkę na asfalt i delikatny teren!! Jeżdże głownie do pracy moją drz-etą i niestety asfaltu trochę podradze mam i tak-czy są oponki przejściówki bo kostkę to ja w ciągu miesiąca zajadę!! Pozdrawim!! :flesje: Kup oponę tzw enduro, bieżnik w charakterystyczną jodełkę. Np Shinko Opona(E704) 120/80-18 i do tego na przednie koło o identycznym bieżniku i latasz po asfalcie i lekkich szutrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zadi Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Siemano , Mam pytanie. Chcialem dowiedzieć się co to jest - czarne z napisem keihin po lewej stronie na dole obok cylindra ?? PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 moze gaznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi