pack84 Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 uuu a co sie stalo z silniczkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 dr-z 400? to jest taki sam silnik jak w wersji E tylko że z kopką, rozbitków szukaj, na jebayu często się pojawiają Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 uuu a co sie stalo z silniczkiem? http://bikepics.com/pictures/679480/ http://bikepics.com/pictures/679482/ http://bikepics.com/pictures/679484/ popsul sie :D Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 No to ladnie musiales mu w dupke dac :lalag: Ale z drugiej strony to roznie bywa,kumpel kiedys w scigu przygazowke zrobil na postoju i juz bylo po silniku :smile: - zabezpieczenie zaworu sie rozlecialo i narobil balaganu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek.o Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 A moze ktoś z Was słyszał o silniku do dr-z 400? Mój odmówił wspólpracy dlatego szukam jakiejś używki ewentualnie całej góry silnika: cylinder, tłok, korba, głowica itp. Pozdrawiam. Zapytaj tego gościa - on miał do sprzedania http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=263212214 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 A moze ktoś z Was słyszał o silniku do dr-z 400? Mój odmówił wspólpracy dlatego szukam jakiejś używki ewentualnie całej góry silnika: cylinder, tłok, korba, głowica itp. Pozdrawiam.Mam podobną sieczke w DR 350 :biggrin: , zadzwoń do Olek motocykle oddział Warszawa, ostatnio pytałem się ich o części do DR 350 i powiedzieli mi że mają cały silnik do DRZ 400 na części, może jeszcze go nie opchnęli, pozdro. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiba_Enduro Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Zapytaj tego gościa - on miał do sprzedania http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=263212214 On miał sam dół silnika do sprzedania a kolega szuka góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbk Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Załadowałem na darmowy serwer manual do DRZ, jeśli ktoś potrzebuje namiary na ściągnięcie pliku to proszę inf. na PW. Cytuj Romet Chart>Jawa 350> dłuuuuuuuuuuugo nic> Dr350 > DRZ400E> YZF-250> KTM 450 EXCR> obecnie KTM EXC-F 350 SixDays Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuRi Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Dzięki chłopaki za pomoc; ) Jutro z rana zadzwonie do olek motocykle i mozeee coś z tego będzie. A za tą całą kaszanke w silniku moge podziękować TSM Sokół Lublin. Tak to właśnie serwis suzuki w lublinie robi motocykle ze rozpadają się po paru dniach. Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbk Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) Czy ktoś z użytkowników drz zakładał dodatkową osłonę chłodnicy??Na jednym z ostatnich wyjazdów w drz kumpla poszła chłodnica- wjechał w leżące drzewo i owiewka osłaniająca chłodnicę wcięła się w żeberka no i po jeździe.Do innych motocykli enduro/cross widziałem takie tuningowe osłony alumioniowe (w olekmotocykle mają) ale do drz nigdzie nie ma. Może ktoś robi na zamówienie i ew. jakie są koszty? Edytowane 6 Listopada 2007 przez mbk Cytuj Romet Chart>Jawa 350> dłuuuuuuuuuuugo nic> Dr350 > DRZ400E> YZF-250> KTM 450 EXCR> obecnie KTM EXC-F 350 SixDays Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 ja mam w derzetce tej jak i wczesniejszej ale obie mialy zalozone juz w stanach te oslonki... ze 2-3 razy na pewno bym chlodnicy nie mial gdyby nie one.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbk Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Ano właśnie, kolejna osoba potwierdzająca , że powinno się to mieć.Masz może, albo możesz zrobić jakąś fotę tego ustrojstwa? Może się da dorobić? Cytuj Romet Chart>Jawa 350> dłuuuuuuuuuuugo nic> Dr350 > DRZ400E> YZF-250> KTM 450 EXCR> obecnie KTM EXC-F 350 SixDays Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadimex Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 (edytowane) Ano właśnie, kolejna osoba potwierdzająca , że powinno się to mieć.Masz może, albo możesz zrobić jakąś fotę tego ustrojstwa? Może się da dorobić? Sprawa jest prosta , ale zdecydowanie konieczna w DRZ. Z blachy aluminiowej (4mm grubości, albo DUral) wytnij "trójkąt", którego rogi połączą górę chłodnicy i jej dół, oraz mocowanie boczka na baku , albo lepiej wypuść to do ramy POD zbiornik. Tutaj przykład jednego z rozwiązań. Ja zrobiłem coś takiego samemu i nie uważam całej operacji za jakąś mega trudną. Fakt faktem, że moje rozwiązanie nie wyglądało tak ładnie jak na fotce poniżej. Ochrona chłodnicy DRZ A tutaj kilka na wzór:Inne osłony chłodnicy Pozdro i powodzenia. Edytowane 10 Listopada 2007 przez Gadimex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbk Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Sprawa jest prosta , ale zdecydowanie konieczna w DRZ. Z blachy aluminiowej (4mm grubości, albo DUral) wytnij "trójkąt", którego rogi połączą górę chłodnicy i jej dół, oraz mocowanie boczka na baku , albo lepiej wypuść to do ramy POD zbiornik. Tutaj przykład jednego z rozwiązań. Ja zrobiłem coś takiego samemu i nie uważam całej operacji za jakąś mega trudną. Fakt faktem, że moje rozwiązanie nie wyglądało tak ładnie jak na fotce poniżej. Ochrona chłodnicy DRZ A tutaj kilka na wzór:Inne osłony chłodnicy Pozdro i powodzenia. Thanks,O taką odp. mi chodziło.Zima długa więc powienienem coś wykrzesać i wyklepać, więc na wiosnę moja chłodnica poczuje się pewniej.Co do wyglądu, to pewnie nie uda się osiagnąć tego ze zdjęcia, ale nie nusi być ładnie - co więcej może być nawet brzydko (w końcu dirt bike) ważne że chłodnica, która kosztuje 1200 pln będzie lepiej :icon_question: :) :D zabezpieczona :D Cytuj Romet Chart>Jawa 350> dłuuuuuuuuuuugo nic> Dr350 > DRZ400E> YZF-250> KTM 450 EXCR> obecnie KTM EXC-F 350 SixDays Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuRi Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Mam podobną sieczke w DR 350 , zadzwoń do Olek motocykle oddział Warszawa, ostatnio pytałem się ich o części do DR 350 i powiedzieli mi że mają cały silnik do DRZ 400 na części, może jeszcze go nie opchnęli, pozdro. Wielkieeee dzięki :D Kompletny silnik do dr'z kupiłem u Olka w warszawie. Silniczek już założony i zapierdzielaaa jak głupi :biggrin: Jeszcze raz dzięki za pomoc ;) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi