RaY Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 z tego co wiem z przeciemnana i iridium sa problemy w nocy ... Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM68 Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 (edytowane) aaa miales do czynienia z AGV model ROSSI MOTO GP ? A zamiast AGV K-series to Air -tech Multi za 599zł wyprzedaż w Inter Cars ? a jak dobrze pogadasz to może parę $$$ urwiesz.http://www.intermotors.pl/file.php?id=3384 tu z zeszłego roku katalog ale opisy kasków ale nie mogę znależć nic o air tech http://www.intermotors.pl/promocje/katalog...edaz_2006_2.pdf stronka AGV - http://www.agv.it/prodotto.asp?Id_ProdMarc...ProdCategoria=3 Sam miałem dylemat czy K series czy Air tech ale biorę Air techa - wg opisów chyba lepsza skorupa. Edytowane 29 Października 2007 przez TOM68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 (edytowane) A zamiast AGV K-series to Air -tech Multi za 599zł wyprzedaż w Inter Cars ? a jak dobrze pogadasz to może parę $$$ urwiesz. Sam miałem dylemat czy K series czy Air tech ale biorę Air techa - wg opisów chyba lepsza skorupa. ooo tego Air nie widzialem :buttrock: musze sie go obadac dokladnie. Chodzi o to aby byl cichy bo mam w planie dalsze wypady :D PS. Daj linka do sklepu z tym kaskiem. Edytowane 29 Października 2007 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 (edytowane) witam :D mam dla Ciebie propozycje nie do odrzucenia :biggrin: co powiesz na agv airtech ? odezwij sie na gg 5731151 albo tel 663626264 cena interesująca ;) poza tym mieszkamy blisko siebie takze bedziesz mogl oblukac co i jak. pozdro :buttrock: Edytowane 29 Października 2007 przez mmatteuszz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 zainteresujcie się tymi z HJC bo mają naprawdę dobry stosunek (jeśli nie najlepszy) jakość/cena, a poza tym sprzedawcy chwalą, że są ciche i niezłe antyfogi mają tu jest podobny temat: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=74392&hl=hjc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 sprzedawcy zawsze tylko chwala :crossy: Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedi Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Przyciemnianej szybki stanowczo nie polecam.Posiadam takową w swoim nolanie i jak ktoś wspomniał wcześniej są problemy podczas jazdy o zmroku nie mówiąc już o nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stowa86 Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Przyciemnianej szybki stanowczo nie polecam.Posiadam takową w swoim nolanie i jak ktoś wspomniał wcześniej są problemy podczas jazdy o zmroku nie mówiąc już o nocy. Wiec chyba najpraktyczniejsza będzie szybka standardowa ''przezroczysta'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Mam czarną w LZ6, lans jak talala, ale jak jest pochmurno albo jedzie się wieczorem to nic nie widać :crossy:Teraz na jesień przełożyłem z powrotem przezroczystą ... :icon_mrgreen: W moim kasku ogólnie szybka paruje, dlatego zmieniłem na czarną, w tej o dziwo jest troszkę lepiej, no ale ta widoczność ... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 78 Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 moim zdaniem nic dobrego za tą kasę nie kupisz przerabiałem temat kupiłem kask za 300 zł a za jakis miesiąc kupiłem schubertha speed bo tamten miał tendencje do uciekania z głowy :buttrock: pomimo dobrze dobranego rozmiaruwięć poczekaj z tym kaskiem i kup konkretny tym bardziej ,że koniec sezonu a baniak masz tylko jedenpozdr i powodzenia :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@ca Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 kuzwa .. mnie w dalszym ciagu przesladuje temat kasków .. przymierzalem to co mi sie podoba .. i waham sie .. moj pierwszy kask wiec nie moge sie zdecydować ... ceny sa angielskie wiec sie lamie .. tzn patrze na szczekowce i mam do wyboru Airoh SV55S albo MATHISSE RS ceny odpowiednio 500/550 zl patrze tez na INtegrala i widze Shoei XR 1000 za 980 zl .. i sie lamie .. szczekowiec bylby duzo poreczniejszy (teoretycznie) .... a Shoei bylby bezpieczniejszczy cichszy ... bede jezdzil glownie do pracy i czasami na krotkie przejazdzki ..... kasy nie za duzo a wszystkie ciuchy do kupienia pozostaly :biggrin:(( jakis tip ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 (edytowane) Bierz SHOEI'a :biggrin:, jak będę miał kasiorę to go na 100% kupię, z tego co czytałem i się dowiadywałem to świetny baniak :icon_mrgreen: Edytowane 31 Października 2007 przez Qóba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Kaski poniżej 1000 pln. To zawracanie głowy. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqruku Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 jeszua przecież masz rację :buttrock: Ja już nie wiem, który raz się będę powtarzał i napiszę, że HJC CL-14 i Nolan N62 :flesje: A ja jestem delikatnie rozczarowany HJC CL-14. Myślałem że za te pieniądze bedzie bardziej komfortowo. Chodzi głównie o wyciszenie . Nawet jak zamkniesz wszystkie wywietrzniki to niewiele pomaga. Powyżej 130 km/h zaczyna być nieprzyjemnie. Oczywiście śmigam bez żadnej owiewki. :) :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 http://moto.allegro.pl/item264484175__tuta..._czarny_xl.html Co uwazacie o tym kasku?? Może ktoś w takim jezdzi? Jest głośny?? Narazie jezdze w LZ6 i mam go dosc bo jest za głosny czy tu bedzie lepiej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi