misfit Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=lHGuMUwnKbs Edytowane 17 Sierpnia 2011 przez misfit Cytuj Mój kanał Jutube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Promulgacja Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Maniek,przecież to stunt pełną gębą,był pokaz i prawie wypadek... :icon_mrgreen: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 (edytowane) a już myślałem, że firefox cenzuruje mi drastyczne/niebezpieczne sceny :icon_twisted: czekamy na następne :icon_mrgreen: żeby nie było offtopu Edytowane 18 Sierpnia 2011 przez M4NIEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Promulgacja Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Napisane w tytule wyraźnie : "palenie gumy". Wrzuciłem tu bo nie znalazłem lepszego miejsca dla tego luźnego filmiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipoix Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Który to?http://smotri.com/video/view/?id=v18357267868 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Rafał Pasierbek pokazał się w Ameryce http://www.motogen.pl/sport/stunt/aktualnosci/rafal-pasierbek-tunter13-wygral-zawody-xdl-w-indianapolis,art75.html . Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Promulgacja Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Może tym razem spodoba się bardziej... :unsure: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Kowalczyk Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Tu macie link do pokazu stuntu z wczoraj na Bp w poznaniu :) Najlepsze jak zaczyna Stunter13 :) :buttrock: :buttrock: :crossy: szacun i bez dyskusji opolanin daje rade :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpimek Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 coś od nas :buttrock: Cytuj zero smutków, zero złości wyj**ane po całości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Maniek,przecież to stunt pełną gębą,był pokaz i prawie wypadek... :icon_mrgreen:Heh, nawet nie masz pojęcia ile trzeba ćwiczyć żeby w miarę ogarniać rolling burnout :). Ale wiadomo, najłatwiej obśmiać :lalag: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Ale która? Film jakich setki. Tu jest nasza rodzima produkcja - myślę, że parę razy lepsza.http://www.youtube.com/watch?v=4eg7rErzgQ0&feature=fvstPs. Jest osobny temat do dzielenia się swoimi internetowymi fascynacjami. Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Ostatnio był fajny film z Łodzi jak chłopaki robią terror - gdzieś tutaj mam linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Fajne to może i jest, ale totalnie śmigają na "wariata" czego nie popieram. Sama nie mam pełnego stoju-tzn smigam bez butów i spodni i mnie karcą (zreszto przyznaję im rację) ale nie latam na kole, nie zapierdzielam przez misato 200km/h bo i po co? Przy glebie nie chciałabym byc w ich skórze i całkowicie ją z siebie zedrzec.Ogląda się miło, ale jak dla mnie ulica to nie tor i gdzieś na zamknietym odcinku powinni latac na kole, a nie wsród samochodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi