aker Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 właściwie to drugi :crossy: bo 2 lata temu sie oblało przy pierwszym podejściu ;) Ja nic o TYM nie wiem :crossy: i nie chcę wiedzieć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 o jej to ktoś zimuje motocykle ? :Pja tam planuje jeszcze pojeździc. Do końca roku ze 2000 zrobić :D hehe :crossy: no tak... ja pierwszy sezon na moto :crossy: ;) o "zimowaniu" tylko słyszałem ;) hehi to chyba coś przeinaczyłem... może to było o "dzidowaniu", "zapier**aniu"...czy innym spamowaniu :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Wielkie gratulacje, Czekamy na debiut na Radianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Wielkie gratulacje, Czekamy na debiut na Radianie w innej roli niż na plecaku ... po piwie ... i w garażu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 a więc Panie i Panowie-zdałam! ;) nic to, że prawie oblałam na placu. ważne, że ostatecznie sie udało :crossy: jeszcze 2-3 tygodnie, odbieram papierek i trzeba będzie przewietrzyć Radiana :P :D :crossy: Brawo Asiu, Brawo !!!! :clap: Tylko czy Cie staruszek zaskoczy ??? :crossy: ;) :wink: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milena Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Asiu...z tej okazji nawet słonko wyszło! GRATULUJE! :icon_mrgreen: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 tylko ne zdążył nakablować na forum przede mną :crossy:Hehe też mnie kuśiło... ale stwierdziłem, że nie będę odbierał Ci tej satysfakcji :buttrock:. o jej to ktoś zimuje motocykle ? :buttrock:ja tam planuje jeszcze pojeździc. Do końca roku ze 2000 zrobić :biggrin:Oczywiście, że się zimuje. Zimuje się letnie motocykle i wyciąga zimowe na zimowych oponach :buttrock:, ale też mam nadzieje, że jeszcze parę tyś. km nawinę, zanim to nastąpi. Najbliższa okazja w weekend, ma być całkiem ciepło.Asiu...z tej okazji nawet słonko wyszło!To po to, żeby ją zmobilizować do szybszej rejestracji radiana :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 I znowu spameriada... Gratuluję Joanno P. w końcu Ci sie udało :) Teraz 200 po mieście i na gumę :icon_mrgreen: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Gratulacje chyba trzeba bedzie winko wziac jutro ze soba ... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 chyba trzeba bedzie winko wziac jutro ze soba ... ;)To ja jednak chyba będę jutro :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Moje najszczersze... Teraz już nic Cię nie zatrzyma... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Gratuluję! :) A że życie piękne jest potwierdzam, bo ja zdałem dzisiaj :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Gratuluję! :) A że życie piękne jest potwierdzam, bo ja zdałem dzisiaj :lapad:no to również gartuluję!!! :notworthy: i widzicie? kilka dni po wyborach, a świat już jest piękniejszy :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Asiu, zawsze w Ciebie wierzylem, zechciej przyjac moje gratulacje! :notworthy: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Te prawka też takie jakieś różowe są......... :)Gratulejszyn Asiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi