magneto Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 http://www.youtube.com/watch?v=KqhN9CBDpHM ludziom to juz na prawde sie nudzi... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 a ja mysalem ze juz nic innego nie wymyślą. Nieźle. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 już widziałem :banghead: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmurek Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 gościu jest dobry kozak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyleta Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Końcowy śmiech mnie "rozwalił":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Końcowy śmiech mnie "rozwalił":D Bo to była emancypacja radości :) takie cos jak sławne polityczne "Yes Yes Yes" :) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 o kurde. gościo jest zawalisty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teczixx Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Koles Kozak na maxa. Respect Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Nom niezle. Dobrze ze dogonil swoj moto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maderick Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 respekt :flesje: koleś niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Łeeee... myślałem że backflipa zrobi razem z Hondziną a nie sam... :flesje: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Nieźle! :flesje: Finałowy śmiech wcale nie gorszy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Łeeee... myślałem że backflipa zrobi razem z Hondziną a nie sam... :buttrock: No ja tez tak pomyslałem ale jak otworzylem filmik to stwierdziełm ze takim agentem to on nie jest. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samurai_michal Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Nie ma co, kopie dupe!:buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 łoł wypasior i jeszcze moto zdążył dogonić :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi