Aśka Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 No bo jeżeli w przeszłości widzisz przyszłość to w teraźniejszości jestes w połowie przyszłosci, więc przeszłością jest dla Ciebie teraźniejszość, więc szybciej odpadniesz przy okrągłym stole...nie nie. moja przeszłość jest Waszą teraźniejszością, więc w przeszłośći nie widze przyszłości. poza tym nie odpadnę szybciej,g dyż wiedząc co dzieje się w Waszej przyszłości, która jest moją teraźniejszością, mogę dostosować swoje działania do tego co Wyzrobicie w swojej przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Hehe a taki konkretny temat był: zgłoszenia, lista, ustalenia.... przez 3/4 strony ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek PO Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Taa czuję że te Borki się skończą na gadaniu o dupie maryni. Cytuj http://maciejbanaszak.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) Taa czuję że te Borki się skończą na gadaniu o dupie maryni. E tam, przeczucia. Zapytajmy Aśki jak było w Borkach :banghead: Edytowane 23 Października 2007 przez Fiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 E tam, przeczucia. Zapytajmy Aśki jak było w Borkach :notworthy:hehehe. w Borkach był ozajebiście :clap: ale tym razem niestety się wypisuję... pojawiły się graty do motocykla i niestety pożrą wszystkie fundusze :icon_twisted: jeśli sie okażę, że w międzyczasie trafię np. szóstke w totka, to na pewno będę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Mam 20l paliwa w kanistrze więc mogę Ci pożyczyć Aśka. W przyszłym roku mi oddasz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 24 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 sio spamuchy podam zaraz wszystkich do raportu :/ Squad:- Przemek3578- Marcin SF- Igor- Adam (chyba)- Galar (mam nadzieje)- Maciek PO- Mycha...- Andrzej Gwiazda (chyba)- Selvin (jak będzie ładna pogoda, lub jak ktoś podrzuci)- Januszm + Gosia- Mariani- Fiery- KrisSV (prawdopodobnie + wino :icon_mrgreen: )- Listek31 (i berbelucha)- Turtel (na część imprezy)- Klaudiusz (na część impry + 8 dzieci + wyrwany ze ściany kaloryfer) Jak będzie zimno i loldowo to biorę 4oo i pewnie jakieś miejsce się znajdzie. Będziemy się dogadywać jak już będzie znan prognoza pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Widzę,że kilka osób już jest - ale mam nadzieje,że frekwęcja będzie większa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Módlcie się żebym zdał prawko B to kupie poloneza i przetestujemy go na Borkowym torze po śniegu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek PO Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Póki co wygląda mi to na bal samców...Nie powiem żeby mnie to cieszyło. Cytuj http://maciejbanaszak.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) Módlcie się żebym zdał prawko B to kupie poloneza i przetestujemy go na Borkowym torze po śniegu :icon_twisted:ADAM:Prawo jazdy kat "B" - to jest taka? ;) Myślałem,że istnieje tylko "A"[ Edytowane 24 Października 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 BĘDZIE GEJ-PARTY ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Póki co wygląda mi to na bal samców...Nie powiem żeby mnie to cieszyło.Też mam nadzieje,że nasze ZACNE KOLEŻANKI :notworthy: zaczną się dopisywać na listę i przybędą na powitanie ZIMY ;) Bo jak nie... BĘDZIE GEJ-PARTY :icon_twisted: :cool: :icon_mrgreen: Aśka- Ty sobie nawet nie żartuj - tylko zbieraj swoją płeć i widzimy się na Borkach :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Jak coś to zbierzemy jakieś foczki po trasie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 No to jeśli mamy zbierać FOCZKI po drodze to ja zabieram moją szanowną Żoneczkę :biggrin: Adam - moja Sylwia czytała Twój post :biggrin: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi