KingRider Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Mam pytanie gdzie moge kupic moduł zaplonu do Gutka V65??? szukałam w róznych miejscach i nigdzie do tego modelu nie maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Mam pytanie gdzie moge kupic moduł zaplonu do Gutka V65??? szukałam w róznych miejscach i nigdzie do tego modelu nie majaTen gotek ma przerywacze, czy czujniki magnetyczne (cewki) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_rider Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Witaj Domyślam się, że Allegro sprawdziłaś? :banghead: Ja stosuję taką metodę. Jak mi czegoś trzeba idę do Leclerka, Empiku tudzież innego miejsca gdzie można poczytać różne gazety na miejscu i za free i wertuję strony w każdej z gazet z ogłoszeniami motocyklowymi :biggrin: Spisz namiary i obdzwoń w domu, lub zrób to na miejscu. Kilka razy już w moim przypadku poskutkowało :crossy: Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 V 65 jest na module- a gdzie jest stary- moze da sie naprawic-szukaj Elserwis Ostroleka czy jakos tak.... Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Ten gotek ma przerywacze, czy czujniki magnetyczne (cewki) ?Ma czujniki magnetyczne (cewki) V 65 jest na module- a gdzie jest stary- moze da sie naprawic-szukaj Elserwis Ostroleka czy jakos tak.... Pozdr. Janek Klekotek 748 S.Stary moduł jest całkowicie do wymiany Witaj Domyślam się, że Allegro sprawdziłaś? :biggrin: Ja stosuję taką metodę. Jak mi czegoś trzeba idę do Leclerka, Empiku tudzież innego miejsca gdzie można poczytać różne gazety na miejscu i za free i wertuję strony w każdej z gazet z ogłoszeniami motocyklowymi :crossy: Spisz namiary i obdzwoń w domu, lub zrób to na miejscu. Kilka razy już w moim przypadku poskutkowało :) Pzdr.Tak na allegro pierwsze co :D,a z gazetami spróbuje :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Radzę naprawić np. w Elservice. W moim gutku V65 jest identyczny układ zapłonowy. Miałem problem z jednym z modułów (dawał iskrę w przypadkowych momentach) więc postawiłem go na kuchenkę, rozgrzałem, potem wszystko wydłubałem i okazało się że jeden lut się rozleciał. Wobec tego przelutowałem wszystko i teraz dobrze pracuje. Piszę żeby naprawiać, bo :1. ja szukałem takiego modułu około roku i nie znalazłem2. to jest bardzo prosty układ lutowany na płytce i łatwo go naprawić, nawet gdyby trzeba było wymienić wszystkie elementy (kilkanaście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 odswierze troche temat ,znalazłam jeden! :notworthy: kosztuje 800 zł,co myslicie o tej cenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Jak za zboze. Zadzwon do Elserwisu i sie zapytaj ile chca za naprawe - to byla wlasciwa rada.No chyba ze nie masz tego modulu, to co innego. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 własnie w ym problem ze nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Próbuj na www.ebay.de - coraz więcej Niemców wysyła już towar do Polski, poza tym ceny zapewne niższe niż u nas. Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi