empiq Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Na zimę wstawić do Rodziców, zabezpieczyć, nakryć prześcieradłem i już/ Za to na wiosnę dużo pracy: Wymiana tylnej oponki , olejfiltr powietrza, manetki,klamki, akumulator, może przewody ? sprzęgło i hamulec przedni. a potem ŚMIGAĆ!!! ! ! !:banghead: pozdrempiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Hej koledzy, co prawda mój to nie chopper ale kiedyś będzie i chopper również.Napiszę o tym co mam zatem :- zlikwidować wyciek oleju- rozpruci i "naprawić" tłumik, brzęczy coś- otworzyć skrzynię - biegi wchodzą nierówno- wypolerować kolektor i może ranty felg- kosmetyka lakieru - bar, zadupek i rama + inne- przewody stalowy oplot- zakupić oryginalne lustra- założyć pług i crash-pady - parę innych drobnych rzeczy co wyjdą "w trakcie" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Ja zamierzam wypolerować koła.W niektórych duperelach odnowić chrom.Kupić i założyć gmole.... i to wszystko bo resztę już mam... aha może jeszcze dołożę rollbaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_rider Opublikowano 22 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Na zimę wstawić do Rodziców, zabezpieczyć, nakryć prześcieradłem i już/ Za to na wiosnę dużo pracy: Wymiana tylnej oponki , olejfiltr powietrza, manetki,klamki, akumulator, może przewody ? sprzęgło i hamulec przedni. a potem ŚMIGAĆ!!! ! ! !:buttrock: pozdrempiq Empiq, a nie myślałeś, żeby część z tych rzeczy zrobić w zimie? A na wiosnę tylko mały serwis i śmigać :icon_razz: Ja zamierzam wypolerować koła.W niektórych duperelach odnowić chrom.Kupić i założyć gmole.... i to wszystko bo resztę już mam... aha może jeszcze dołożę rollbaga. O właśnie. Zapomniałem o polerce rantów- bardzo ważna rzecz :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Ja w moim GS'sie musze przemalowac bak-niedawno zakupiony,mymienić tylną oponke,tarcze hamulcowa tylną,zakupić sakwy boczne,przeczyścić dokładnie gaźniki(bo cyka na wolnych obrotach),wymienić uszczelki przednich amorków i to byłoby na tyle.W tym m-cu zdąrzyłam zakupić zbiornik paliwa,wymieniłam linke ssania,wymieniłam olej i filtr oleju.Ja niestety wczoraj zakończyłam sezon,ale przynajmniej jest teraz dużo czasu do zregenerowania sprzeta :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Ja raczej planuję kosmetykę... Przejrzeć forum w poszukiwaniu tematów polerki chromu etc.. (a było tego sporo :) więc mam co czytać w te ch**owe jesienne wieczory) Lakier wypucować .. pozbyć się resztek much z sezonu... wypastować skóry .. i chyba tyle tego będzie.. Mam zrobione praktycznie wszystko co chciałem przy niej zrobić.. i takie.... dziwne uczucie :) Pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryffka Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 A ja muszę gumy nowe na przyszły sezon zamówić:icon_rolleyes: Mam już namierzone piękniusie Metzelery z białym pasem. Oj będzie się ładnie prezentować mój VN :buttrock:. W zalezności od zawartości portfela przybędą jeszcze gmole, bagażnik tylni i jakiś duży kufer skórzany na tenże bagaznik. Przymierzam się jeszcze do ligtbara i dodatkowych lamp, ale pewnie już zabraknie kaski. Na razie ze wzgledu na pogodę moto stoi, ale mam nadzieję jeszcze na kilka pogodnych dni i jakąś małą przejażdżkę :biggrin: Do pracy już raczej nie śmignę, co mnie bardzo boli, bo przebijanie się rano puszką przez Wroc nie jest łatwe. No ale temperatura -1 o 7:00 nie zachęca do jazdy na dwóch kołach:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_rider Opublikowano 22 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Ja raczej planuję kosmetykę... Przejrzeć forum w poszukiwaniu tematów polerki chromu etc.. (a było tego sporo :D więc mam co czytać w te ch**owe jesienne wieczory) Lakier wypucować .. pozbyć się resztek much z sezonu... wypastować skóry .. i chyba tyle tego będzie.. Mam zrobione praktycznie wszystko co chciałem przy niej zrobić.. i takie.... dziwne uczucie :D Pozdro... Oj było, było tego sporo. Sam to przerabiałem rok temu. Będziesz miał co robić :rolleyes: Ja też się zastanawiałem co zrobię jak już wszystko zrobię w mojej Virażce... Nie mam pomysłu :notworthy: Choinki z niej nie mam zamiaru robić, ale nie robić przy niej nic to też grzech :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Zawsze można wziąć krzesło... siąść naprzeciw Virówy... pokiwać głową.. i pomyśleć : takkk... właśnie taka jaka miała być... Potem cmoknąć w reflektor i pójść na browar :biggrin: :banghead: Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) Ja przejechałem się wczoraj :icon_mrgreen: jedyne, co planuję na razie to zakup rękawic, maski, porządnych butów i pasa nerkowego. I póki będzie około 6 stopni - jazda. :icon_mrgreen:Co do maszynki mam w planach zamontować woltomierz, a może i ciut więcej wskaźników - rozbraja mnie ubogość wskaźników GSa. :) Edytowane 22 Października 2007 przez Cinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 a ja przesunę stopki do przodu, założę nowe gmole ,polerka silnika ,oparcie z tyłu i poprawki w elektryce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) ja chciałbym założyć bagażnik do mojego moto, problemem jest znalezienie ale może przez zimę się uda :buttrock: no i naprawa klaksonu bo gra tylko 1 "trąbką" Edytowane 23 Października 2007 przez wadir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Ja zamierzam kupic osłone chlodnicy chromowaną, chromowaną oslonkę na bok z highway hawka i jak starczy kasy to albo taki ladny bagazniczek za siedzeniem fehlinga albo oparcie z bagaznikiem z motoakcesoria.go.pl ale to oparcie jakos mi sie nie widzi... :icon_mrgreen: jak widac plany są problem na razie wiadomo z czym... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_rider Opublikowano 24 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 ja chciałbym założyć bagażnik do mojego moto, problemem jest znalezienie ale może przez zimę się uda :icon_mrgreen: no i naprawa klaksonu bo gra tylko 1 "trąbką" Zajrzyj do mojego tematu na tym forum- też poszukuję bagażnika. Trochę adresów się pojawiło. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Zajrzyj do mojego tematu na tym forum- też poszukuję bagażnika. Trochę adresów się pojawiło. Pzdr.dzięki. Od początku śledziłem ten temat ale niestety nic dla siebie nie znalazłem... (pasującego do VN 750) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi