PiotrekRR Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 (edytowane) CBR 900RR FireBlade SC33 1996r. Kolor REPSOL Polerowana rama ranty felg i wahacz, K&N i Dyno Jet, pokrywa zaworow z magnezu, manetki Renthal,Sportowe podnozki, Wydech Micron Magnex, przewody stalowe Goodridge;) Kupujac ten motocykl spelnilem moje najwieksze dotychczasowe marzenie, teraz pora wymyslec kolejne :icon_razz: Edytowane 21 Października 2007 przez PiotrekRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 GRATULACJE!! Zapodaj jakies fotki :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Witam, gratki zacnego sprzęta, mojego bylego fajera jeszcze nie odżałowałem do końca, więc mam sentyment, zapodaj foty i napisz gdzie ją kupiłeś, bo może znam sprzęta. Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Ty już nie kombinuj tylko śmigaj bezpiecznie :clap: POZDRO Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Jak możesz się chwalić takim sprzętem bez fotek? :) Daj chociaż popatrzeć :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Z tego co piszesz musi być SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Witam, gratki zacnego sprzęta, mojego bylego fajera jeszcze nie odżałowałem do końca, więc mam sentyment, zapodaj foty i napisz gdzie ją kupiłeś, bo może znam sprzęta. PozdrDzieki dzieki :) Motocykl kupilem w Anglii, bo tu teraz koczuje :flesje: http://voila.pl/8hrnp/ nie wiem czy tu da sie wstawic zdjecia wiec odsylam Was na strone gdzie je wlasnie zamiescilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Zaje***ta babka!!! I jak ładnie ubrana! :biggrin: :buttrock: Gratulacje!!! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Zajebisty sprzecior :) Gratulacje :) Oby do wiosny, no chyba ze zima nie przyjdzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Poprostu miodzio! Oby dlugo sluzyla dziewczynka! :) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 :) GRATKI :D Pięknie się prezentuje na fotkach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crasch Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Zacny motocykl, podoba mi się te malowanko :).Szerokości życzę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 22 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Kurcze wypasiona :D To malowane zawsze mi się podobało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 :notworthy: Ciesze sie, ze sie podoba :icon_twisted: Wiecej zdjeci tu: http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Honda/CBR,900/17000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi