Witt Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Widze ze tak samo jak u mnie Suzuki wyparlo HondeI jak wrazenia? Co lepszejsze :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Piekna sztuka Miłosz! Dbaj o nią ładnie...i nie dawaj nikomu jezdzic! Szkoda by stracic taka dziewczynke :biggrin: Szerokosci! :buttrock: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crasch Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) Fanem plastików nie jestem, obrałem inną drogę ale pomimo tego ten GSX-R straaasznie mi się podoba, piękny K4! I to malowanie, ahh... :)Jeździj z głową bracie ;-). Edytowane 22 Października 2007 przez crasch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Bardzo ładna, przydałby się tylko jakiś fajny wydeszek :DNp. Jardine: http://pl.youtube.com/watch?v=v82WEBAUVgM :P Jeśli do K4 jest ofc ;) GRATULACJE! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 22 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Czy lepsza niż honda? Niewiem, inna, mocniejsza i troche lepiej sie prowadzi, ale na 954 bylo mi wygoniej troche, ale to subiektywne wrażenie. A po wypadku doszedlem do wniosku że kobiety i motocykla sie NIE POŻYCZA. Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Czolem! No, no!Gratulacje :biggrin:.Rybnik obrasta w konie mechaniczne :biggrin:. Pozdrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 gratuluje jedynego i słusznego sprzeta , jak chcesz mam troche gratów do niego np tarcze pływajace 320 z zaciskami i adapterami Fujico pod standartowe klocki ( wyciagniete z superbika) jakies pc pare wydechów yoshi i inne pierdoły :icon_mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Nie mój klimacik......ale sprzęcik niezły :icon_mrgreen: Gratulki i bezproblemowego śmigania życzę :D :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) A po wypadku doszedlem do wniosku że kobiety i motocykla sie NIE POŻYCZA. Pozdr no nie wiem... kobieta nie mydło, nie wymydli się Edytowane 24 Października 2007 przez skoal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 no nie wiem... kobieta nie mydło, nie wymydli się To pożycz swoją kobiete na jazde próbną, zobaczymy jaki bedziesz chetny :bigrazz: POzdr (bez urazy ofkorz) Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 27 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 :biggrin:Właśnie :cool: Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Gratulacje :buttrock: Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Mimo iż w temacie motocykli mam nieco inne preferencje odnośnie ich typu i przeznaczenia,to jednak muszę ci pogratulować sprzęta,gdyż do tych 4 literek gsx-r mam niejako sentyment.Od zawsze śmigałem w terenie,jednak od jakiegoś czasu bardzo chciałem móc dosiąść jakiegoś przecinaka,aby poczuć tą moc,prędkość.Nadarzyła się okazja i pierwszym ''ścigantem'' ,którego dosiadłem, był właśnie gsxr-1000,tyle że K2.To na nim poraz pierwszy w życiu przekroczyłem 200 km/h jadąc na motocyklu(dokładnie 225).Do tej pory gdy przypomnę sobie te pszyspieszenia,wyprzedzania itp to sama mi się gęba śmieje :buttrock: Teren będzie u mnie zawsze na 1 miejscu,ale gdybym miał możliwość kupna drugiego motocykla,z pewnością byłby to GSX-R 1000. Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mini Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 No dobra jako, że czuje się Polaczkiem to musze zadać pytanie :) Hał macz is the fish? Czyli, Panie ile za rybke pan dał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi