Jupik Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 dzieki Wam wielkie za pomoc z gory!!! :buttrock: ale jak juz cos bedziecie chcieli szukac to naprawde nastawcie sie na sporta albo ostatecznie na sportowa turystyke :crossy: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M562371 tylko spójrz.....sliczna pomaranczowa..... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 mnie się bardzo podoba... tylko Kujawsko Pomorskie, ale jak zejdzie troche z ceny ( a napewno cos sie da urwać) to opłaca sie po nią jechać... tylko ten kolor... taki Babski :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 18 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 mnie się bardzo podoba... tylko Kujawsko Pomorskie, ale jak zejdzie troche z ceny ( a napewno cos sie da urwać) to opłaca sie po nią jechać... tylko ten kolor... taki Babski :crossy:oj tam Jupik włosy zapuści :clap: A moto lala - Xylena ma gust :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 18 Października 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Przy okazji dyskusji zastanówcie się, kto z Waszego rejonu miałby zarządzać nowym działem.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 18 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Przy okazji dyskusji zastanówcie się, kto z Waszego rejonu miałby zarządzać nowym działem.pzdr No to co 21.10.07 robimy dwa głosowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Jupik patrzyłeś już na forum w dziale SPRZEDAM :flesje: co myślisz o tym:http://moto.allegro.pl/item256828406_rf_600.html Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 moja kanydatura to - założyciel tematu JOJO KTO JEST ZA?????????????????? moja kanydatura to - założyciel tematu JOJO KTO JEST ZA?????????????????? proszę podnieść rękę i nacisnąć przycisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 melduje się kolejny użytkownik nowego działu radomskiego i również oddaje głos na JOJO :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 ludziska RFka jest ladna tylko czy jej stan techniczny jest tak fajny jak wyglad??? bo w sumie sprzedajacy sam sie przyznal ze jest dobry(tylko dobry) ;)kto jedzie dzisiaj obejrzec ze mna FZRe po 18?? samochodem jade oczywiscie :) jakby ktos chcial sie bryknac za przytyk na jakas wichure to dajcie znac na tel 694698123 bo zaraz wychodze z domu i lece na zajecia na ktorych bede gnil do 18 :eek: a co do pomaranczowego znaleziska Xyleny to pogratulowac, pierwszy raz widze takie moto w ogole :eek: tylko ta odleglosc... OSNOSNIE NASZEGO ZARZADZAJACEGO, TO JOJO GOGOGO, CHOCIAZ NAJWAZNIEJSZE ZEBY W KONCU BYL TEN NASZ REJON I KROPKA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Może byc JOJO! :) Gratulacje! Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Witam!!!Ja wprawdzie mieszkam w Opocznie ale pracuje w Radomiu i właściwie jestem po części w Opocznie i w Radomiu. Chętnie wyskoczę z Wami na jakąś przejażdzkę lub piwko. oczywiście jeśli nie macie nic przeciwko ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 18 Października 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Z tym że proszę wziąć pod uwagę fakt, ze ja kolegi jojo nie znam, jest tu od kilku dni i z całym szacunkiem, nie powierzę mu na tym etapie funkcji moderatorskich, gdyż - jak wspomniałem - po prostu go nie znam..pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Witam!!!Ja wprawdzie mieszkam w Opocznie ale pracuje w Radomiu i właściwie jestem po części w Opocznie i w Radomiu. Chętnie wyskoczę z Wami na jakąś przejażdzkę lub piwko. oczywiście jeśli nie macie nic przeciwko ... Pozdrawiam. ja nie mam nic przeciwko tym bardziej że ujeżdzasz taką samą maszyna jak ja :) musimy sie kiedyś spotkać przy piwie i pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Jest ktoś chętny na rundkę z Jupikiem za ten przytyk :) Możemy gdzies wieczorem pojeżdzić, troszkę się wypogodziło :) jak będzię zbiórka na JET to dajcie znać smskiem o której :eek: narkap.s WITAM WSZYSTKICH NOWYCH Z RADOMIA :eek: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi