pawel wegrzyn Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 WitamWydaje mi sie ze w 2 tygodnie to bedzie ciezko zeby to przejechac i cos zwiedzic.Mysle ze 3 tygodnie powinno sie udac.Wszystko zalezy jaka bedzie grupa.Jezeli nie bedzie zadnych niespodzianek to bedzie OK.Jazda po ukrainie to nie wyjazd na chorwacje.Tam wszystko sie moze zdazyc.Bylem w tym roku i bylo troche przygod.Jestem za wyjazdem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix_ Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 koszty to paliwo około 2000zł przy spalaniu 6,5 Wizy na kazdy kraj przez jaki bedziemy jechac koszt jednej około 125zł sa dwie wersje: bedziemy jechali Ukraina - Rosja - Kazachstan ----> Powrót tą samą drogą i Ukraina - Rosja - Kazachstan ----> Powrót Kyrgyzstan - Uzbekistan - Kazachstan - Rosja - Ukraina - PL choś z planami dokładnymi muszę poczekac bo muszę dostac mapy :flesje: :flesje: No raczej 3 tygodnie wchodzi w grę tak na spokojnie :eek: no a spanie wiadomo Namiociki i hoteliki :P koszt niewiadomy :D Więcej info za jakis czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Czolem! Czyli 4000zl to minimum... Ja odpadam ;]. Za drogie moto kupilem qfa... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix_ Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 no raczej około 4-5 tys to wyjdzie na pewno dolicz nowe oponki przed wyjazdem i takie tam to troszkę wyjdzie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 W ostatnim MOTOCYKLU czy ŚWIECIE MOTOCYKLI jest krótko opisana trasa Polska-Moskwa-Czelabińsk-Kazachstan. Podobno dużo stacji, hotelików, knajpek, miłych ludzi, drogi ok a czasami nawet super :icon_question: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Hmm... jak nie zniosą do wiosny stanu wyjątkowego w Gruzji.. to pomyślimy... ..Klaudio.. a zona Cię puści??? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Hmm... jak nie zniosą do wiosny stanu wyjątkowego w Gruzji.. to pomyślimy... ..Klaudio.. a zona Cię puści??? :)Nie ma wyjścia :biggrin: A ciebie?? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 moja jedzie ze mną.... :) siekierą jej przecież od siodełka nie oderwę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankes Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 wąski wczoraj zniesli...:biggrin::)mozna jechac:):notworthy:): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Polecam dla tych co tematem zainteresowani a mają czas w długie, ciemne wieczory - książkę Ryszarda Kapuścińskiego "IMPERIUM". Nie jest to przewodnik ani nic w stylu wskazówek praktycznych, jednak polecam bo coś ciekawego się można dowiedzieć na temat Rosji i jej SRR :D SerwusWyatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 NO własnie. Da się tak tylko po twardym ??Nie po twardym a twardym ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix_ Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 No to reatywacja tematu wiec sparawa wygląda następująco da rade spokojnie objechac kazachstan asfaltami....... na pewno trzeba wykąbinowa jakies zbiorniki na paliwo ;) dodatkowe ale to nie problem wiec stacje są w najgorszym wypadku co 400 km ;) ..... czy ktos by ewentułalnie by sie pisał na cos takiego taka wyprawe życia..... jezeli chodzi o koszty to przykladowo paliwo kosztuje około 2.2zł no a dalsze ustalenia gdzy ktos wykaze zinteresowanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 taka wyprawe życia.....eee tam "życia" no bo co potem? :buttrock: Kurcze ja mam w planach Kazachstan, ale na 100% będzie to szuter. Życzę powodzenia i niezapomnianych przygód. Zaplanujcie wszystko dobrze - dobry plan to podstawa. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogumil Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Witam wszystkich.Jezdze nawschód kilka razy do roku #służbowo# co prawda tylko białoruś,ukraina i to nie dalej jak donieckUwaga moja jest taka,- jazda motocyklem po ich drogach a szczególnie ukrainskich oraz kazachskich sam osobiscie nie mając endura oraz spawarki do dyspozycji, nie porywał bym sie. Ale do Odważnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Uwaga moja jest taka,- jazda motocyklem po ich drogach a szczególnie ukrainskich oraz kazachskich sam osobiscie nie mając endura oraz spawarki do dyspozycji, nie porywał bym sie. Zrobiłem kilka tys po Ukrainie i kilkaset po Ruskich. Główne drogi Ok. Miejscami lepiej niż u nas. Enduro może czasem sie przydaje jak jedziesz jakimiś skrótami przez wioski nie istnioejące na mapie. W Kazahstanie nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi