gnida Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Posiadał cudowny wynalazek automatycznie wyłączające sie kierunki.Które roczniki to miały i jak to wyglądało?Pozdrawiam! Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakintek Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 u mnie w moto tez jest ten wynalazek z samoczynnie wylaczajacymi sie kierunkami lecz nie dziala :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 w szybkościomierzu jest namagnesowany wałek któryzaczyna się obracać jak moto rusza np.ze świateł na skrzyżowaniu .wałek tenswoim namagnesowaniem powoduje zamknięcie styków kontaktronu (taka szklana rurka z dwoma stykami w środku),ten załącza cewkę w przełączniku kierunków i wyłącza je..jeżeli układ elektryczny jest sprawny to trzeba umyć przełącznik kierunków w benzynie nasmarować delikatnie oliwką żeby lekko się przesuwał i sprawdzić czy wałek w szybkościomierzu nie jest zatarty.robiłem to teraz w zimie jak moto stało.dobra rzecz.no i jest możliwość wyboru czy wyłączyć kierunki ręcznie czy automatycznie-przełącznik obok przełącznika świateł mijania / drogowe.pozdro ,szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 czy coś jeszcze o kierunkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacky7 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 czy coś jeszcze o kierunkach? Jeszcze tylko, gdzie jest ten wyłącznik, bo u mnie działa automatyczne wyłacznie kierunków, tylko nie mogę znaleźć żadnego wyłącznika aby się nie wylączały automatycznie? U mnie nie ma żadnego przełącznika obok przełącznika świateł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 (edytowane) tu masz zdjęcie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7ae615b922233eba.html ten przełącznik z lewej(po stronie mocowania klamki sprzęgła) wyłacza automatykę kierunków.ale nie wszystkie roczniki go miały. Edytowane 24 Marca 2008 przez tygrys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin B. Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Witam wszystkich mam problem z odpaleniem kawasaki ltd 454 stał dosyć długo i teraz nie moge go odpalić wymieniłem świece na nowe platynowe i niestety nie łapie co mam zrobić ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 paliwo,iskra jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin B. Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Tak, paliwo, iskra jest i niewiem co dalej. Mecze sie dzisiaj caly dzien .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Tak, paliwo, iskra jest i niewiem co dalej. Mecze sie dzisiaj caly dzien ....Może coś na gaźnikach spróbuj paluszkiem ssanie przy gaźniku docisnąć sprawdź zerknij do filtrów powietrzaPozdrawiam Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 może gażniki zapchane.sprawdź pływaki.a kompresja jaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robinx Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Wykręć świece i wstrzyknij do cylindrów nieco paliwa. Zawsze po zimowaniu to praktykowałem i moto od razu się odzywało; może pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 hej marcin i jak odpaliłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmiron Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 witam, mam 440 z 83r. poszukuje do niego gaźników, a konkretnir membran ale pewnie samych membran nie gostane więc może ktoś ma gaźniki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 bakintek coś wspominał o membranach,a gażniki mogą pasować od innej kawy .tu kontaktuj się z lukas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi