super_stalker Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Niech spoczywa w pokoju [*] tyle tragedii już w tym roku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koronka44 Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Wyrazy współczucia dla Rodziny, on już jest spokojny [*]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieta Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Śmierć, nie oszczędza nikogo... Tylko szkoda że w tak młodym wieku...Wyrazy współczucia dla rodziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Pokój dla niego . . . Myślałem że w końcówce sezonu juz takie tematy nie bedą powstawały. Jeszcze raz współczuje [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Kurcze jakos do tej pory nie dopuszczałem mysli, że nas enduro/crossowców może coś takiego spotkać. [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldas7 Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Spoczywaj w spokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 zawrotna prędkością po lesie jak opowiadali mi jego koledzy którzy byli tego świadkami spadł z dużej wysokości w wąwóz a niektórzy się dziwią że jak można szybko to jadę wolniej ..... [*] transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 pokoj mu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Za dużo nas odchodzi....zdecydowanie za dużo.... "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly_WR Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Nie wiem czy powinienem pisać ale dostałem informacje od dziewczyny naszego kolegi że jednak nie był to wypadek .Znaleziono podobno jego pamiętnik w którym dokonywał regularnych wpisów od około pół roku i snuł sie cały czas z jakimś problemem. Podobno ten wypadek był zaplanowany i ujęty w jego pamiętniku stwierdził ze zginie robiąc to co naprawdę kocha . Dokładne przyczyn podjęcia takiej decyzji jak narazie nie są znane , jest to bardzo dziwne gdyz nie miał nigdy problemów z nauka kolegami rodzina miał kochającą rodzina zapisany ogromny interes po rodzicach był człowiekiem ustawionym do końca życia na parę pokoleń. W mojej pamięci pozostanie jako życzliwy uśmiechnięty zawsze chętny do pomocy kolega . Od kiedy się o tym dowiedziałem cały czas zadaje sobie pytanie dlaczego tak sie stało ... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Jak będziesz pewien na 100% to pisz takie rzeczy a nie ... Bo jednak istotna kwestia, szkoda gościa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Tragedia ;) ale nie jest to pewne ze poprostu odebral sobie zycie ? mozliwe ze to byl wypadek ? ['] .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 nie zależnie od tego co go sprowadziło na błękitny szlak, nic go już z niego nie cofnie. Szerokości życzę i szczere kondolencje dla rodziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Pomodlę się za spokój jego duszy ON jest już w krainie wiecznego sezonu. Szczere kondolencje dla rodziny. R.I.P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 szerokosci [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi