Włochaty Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Oczywiscie kup enduro a nie plastik... Za 10tys zozejzyj sie za jakims 4T np WR,KLXa itd. Niema to jak dobre skatowanie motocykla po lesie, zwirowni. Zadej plastik nieda Ci tej przyjemnosc,frajdy i wrazen co Enduro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
encdre Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Witam mam zamiar zakupic motorek wiem juz , że napewno Husqvarna tylko teraz moje pytanie do was który mi polecacie 510te. 20 godzin temu remont (w tej chwili po odpalenu kicha i gaśnie zapłon....) rok 1994 czy też HUSQWARNA 250CR 1998 po remoncie do wglądu rachunki .. z góry dziekuje za odp.Encdre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Wolał bym CR napewno bardziej poręczna i częśći będzie więcej niz do TE a do tego łatwiejszy dostęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 albo cross albo hard enduro.ja obstawiam za druga opcja i honda crf 450 x albo exc 450.dobra kasa dobry sprzet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenaradw Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Siemka mam dosyc nietypowe pytanie a mianowicie mam do wydania na motocykl cos okolo 10tysi mam 17 lat i okolo 185 cm wzrostu . i mam bardzo wielki dylemat glowie i troje sie i nie moge sie zdecydowac a mianowicie nie wiem co kupic czy Honde nsr 125 czy ktm exc 125 . Za kazda stoja jakies wady i zalety nsr fajna z wygladu malo sie psuje tylko lac i jezdzic ale chodzi jak kosiarka taki wyglad motocykla i takie pierdzenie troche lipa natomist ktm fajny mocny motocykl ale 9l spalania jak nie weicej i czeste awarje i bardzo drogie utrzymanie ...... lubie jezdzic na crossach i sciagczach obydwa rodzaje motocyklwo sprawiaja mi mega przyjemnosc i wogule wiec nie odp mi ze musisz pierw wybrac na czym wolisz jezdzic bo jezdzic kocham na tym i na tym POMOCY!!! rozchodzi sie tylko o pojemnosci 125 i musi byc zarejestrwony bo przydalo by sie do szkoly dojezdzac (miasto) wiec blacha musi byc:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 (edytowane) Siemka mam dosyc nietypowe pytanie a mianowicie mam do wydania na motocykl cos okolo 10tysi mam 17 lat i okolo 185 cm wzrostu . i mam bardzo wielki dylemat glowie i troje sie i nie moge sie zdecydowac a mianowicie nie wiem co kupic czy Honde nsr 125 czy ktm exc 125 . Za kazda stoja jakies wady i zalety nsr fajna z wygladu malo sie psuje tylko lac i jezdzic ale chodzi jak kosiarka taki wyglad motocykla i takie pierdzenie troche lipa natomist ktm fajny mocny motocykl ale 9l spalania jak nie weicej i czeste awarje i bardzo drogie utrzymanie ...... lubie jezdzic na crossach i sciagczach obydwa rodzaje motocyklwo sprawiaja mi mega przyjemnosc i wogule wiec nie odp mi ze musisz pierw wybrac na czym wolisz jezdzic bo jezdzic kocham na tym i na tym POMOCY!!!rozchodzi sie tylko o pojemnosci 125 i musi byc zarejestrwony bo przydalo by sie do szkoly dojezdzac (miasto) wiec blacha musi byc:P Może jakieś SM 125cc ? Na miasto się nada no i powiedzmy że w teren też ( polne drózki, ewentualnie las żadego hardcoru) -> http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M775216-> http://moto.allegro.pl/item377769261_husqv..._2000_rok_.html Edytowane 18 Czerwca 2008 przez Kamsel Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
encdre Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Witam mam zamiar zakupic motorek wiem juz , że napewno Husqvarna tylko teraz moje pytanie do was który mi polecacie 510te. 20 godzin temu remont (w tej chwili po odpalenu kicha i gaśnie zapłon....) rok 1994 czy też HUSQWARNA 250CR 1998 po remoncie do wglądu rachunki .. z góry dziekuje za odp.Encdrea jeszcze spytam który tańszy w eksplataji pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamss Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M794678 Co sądzicie o tej hondzie?Many powiedział ze jest przywieziona po remoncie z niemiec i podobno tylny amor niemiec naładował tylko do połowy. Powiedział że może zejść z ceny do 4.3tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Jeśli stan tj w opisie to cena nie jest zła, przy zakupie warto wziąć to moto pod uwage. Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majasportomoto Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Mam takie pytanie odnośnie ktm.Mój brat chce kupić jakiś motor do 15000zł(cross,enduro)albo kawasaki albo ktm.Jaki model kawasaki jest najlepszy a jaki będzie to model ktma(z ktm to chyba sxf ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Siemka mam dosyc nietypowe pytanie a mianowicie mam do wydania na motocykl cos okolo 10tysi mam 17 lat i okolo 185 cm wzrostu . i mam bardzo wielki dylemat glowie i troje sie i nie moge sie zdecydowac a mianowicie nie wiem co kupic czy Honde nsr 125 czy ktm exc 125 . Za kazda stoja jakies wady i zalety nsr fajna z wygladu malo sie psuje tylko lac i jezdzic ale chodzi jak kosiarka taki wyglad motocykla i takie pierdzenie troche lipa natomist ktm fajny mocny motocykl ale 9l spalania jak nie weicej i czeste awarje i bardzo drogie utrzymanie ...... lubie jezdzic na crossach i sciagczach obydwa rodzaje motocyklwo sprawiaja mi mega przyjemnosc i wogule wiec nie odp mi ze musisz pierw wybrac na czym wolisz jezdzic bo jezdzic kocham na tym i na tym POMOCY!!!rozchodzi sie tylko o pojemnosci 125 i musi byc zarejestrwony bo przydalo by sie do szkoly dojezdzac (miasto) wiec blacha musi byc:P Cóż - życie to sztuka wyborów i musisz jednak zdecydować czy wolisz asfalt czy teren :) Osobiście uważam, że EXC będzie uniwersalnym i lepszym wyborem, bo polatasz nim i po asfalcie i w terenie (NSR to w zasadzie tylko asfalt..). Ja sam złapałem ostatnio fazę na drugi motor na asfalt :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenaradw Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 ALe exc jest jak czytalem na forum bardzo drogie w utrzymaniu nie sztuka jest kupic ale jeszcze miec na utrzymanie :( spalanie .... tloki itp itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 ALe exc jest jak czytalem na forum bardzo drogie w utrzymaniu nie sztuka jest kupic ale jeszcze miec na utrzymanie :) spalanie .... tloki itp itd Każde 125cc będzie tyyle palił to nic dziwnego, tłok raz na 2 sezony myśle powinien wytrzymać. Krążą różnie opinie o exc 125 wiesz bo czytałeś. :( Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekpust Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zastanawiam sie co jest lepsze KTM SX200 2T 2004r. czy jakaś 250 4T podobny rocznik.Śmigam tylko po lesie doradżcie co wybrać.Mam 185cm wzrostu i waże 80kg.Pomóżcie Sprzedam Kawasaki KMX 125 1997r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 do lasu lepszy 4T Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi