rafael Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 czy tu czy tu jak kupujesz wyczynowe moto przygotu się na przynajmniej 1000zl wkładu bo zawsze lepiej zrobić i wiedzieć na czym się stoi,niż wierzyć poprzedniemu właścicielowi ze wszystko jest"nowe"i bedzie jezdziło 3 sezony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okon Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 co sadzicie o tym ? http://moto.allegro.pl/item376945111_yamah...dblokowana.html i co to znaczy (za bardzo nie znam) "igła odblokowana" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojju Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 ogladalem nie dawno motocykl 2t no i niby wszystko ladnie pieknie, ale zgasl jak go przechylilem na bok na postoju , no i mam pytanko czy 2t tak maja czy moze cos jest nie tak, jesli cos nie tak to czy to cos powaznego, a i jeszcze baaardzo slaby byl hamulec tylni, wlasciciel w sumie malo na ten temat mi powiedzial czy da sie to poprawic czy nie, hamuje sie niby i tak przodem bardziej ale tyl pasuje zeby jako tako dzialal bo teraz jakby go praktycznie nie bylo, cena nie byla zla, motocykl tez nie zly, troche zmeczony, porysowany, poobijany, odrapany ale ok, tylko te 2 rzeczy mnie niepokoja, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damzet Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Dajcie jakies rady aby nie wtopicZ gory wielkie dziekiponizej link http://moto.allegro.pl/item380372253_sprze...uki_rm_125.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 hmm według mnie moto troche juz latek ma wiec w razie jakis niespodzianek ciezki bedzie dostep do czesci (do tego rocznika) (no chyba ze pasuje od młodszych wersji,ale wątpie) .Na twoim miejscu dozierałbym kase i rozjerzałbym sie za troche młodszym rocznikiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 co do przechylania , to pewnie ustawiony niski poziom paliwa w gazniku , a zacisk na tyle mozna zregenerowac , wyjac tloczek ,wyczyscic , wymienic uszczelniacze i plyn. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Najlepsza rada to nie kupować tego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 classic rupieć chyba, że lubisz rzeźbić w gównie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 lepiej dołożyć do nowszego rocznika i mieć spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubrick Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 No fakt, Kilka lat robi jednak roznice, a cena nie powinna byc taka masakryczna w tego typu motorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Wyczynówka z 1988 ma juz swoje najlepsze lata za sobą. Daj sobie spokój to juz zajechane jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo650 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witam jestem nowy na danym forum! w najblizszym czasie planuje sobie kupic jakis motorek! pod uwage biore dwa 1-to honda nx 650 Dominator a 2-to suzuki dr650rse :clap: Tylko nie wiem jaki wybrac... prosze o pomoc.... przedstwcie swoje za i przeciw!!!! z góry dziekuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 z tych 2 wolal bym hunde ( chodz i tu mozna trafic na padake) , DR jest dobra od wersji SE po 96 , stare DR to prawdopodobienstwo kupna masy klopotow . Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majasportomoto Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 co sadzicie o tym ? http://moto.allegro.pl/item376945111_yamah...dblokowana.html i co to znaczy (za bardzo nie znam) "igła odblokowana" ? mianem igły ludziska określają(bodajże) że coś dobrze utrzymane itp.a że jest odblokowana to znaczy że ci będzie się szybciej zużywać al i szybciej jeżdzić(będzie mocniejsza)yamaszka fajna ale według mnie będzie zasłaba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRAND Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witam :icon_mrgreen: Zamierzam kupić crossa , bedzie to mnoj pierwszy motor lecz , nie chce żadnych 50 czy 80;]Moi starsi powiedzieli ze w grę wchodzi motor za max 3000zl ponieważ będzię to mój pierwszy i dlatego tylko tyle;/Wiem że mało no ale... Przejdźmy do tematu;]Siedząc na allegro znalazłem coś takiego: http://moto.allegro.pl/item375876379_cross...bacz_warto.html Zainteresowalo mnie to ponieważ kosztuje 2000zł , i do tego to jest 200' a więc nieźle;] Tylko teraz proszę o pomoc. Czy opłaca się kupić coś takiego?????? Dodam że bedzie to motocykl na 1-2 sezony a więc nie dużo;] Mam 184 cm wzrostu 14 lat :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi