Kamsel Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 (edytowane) Ze swoiej strony mogę ci polecić kawe http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M686620 to raczej jedno osobowy. Ale jeśli chcesz Dr to nie kupuj za tyle kasy wg mnie 10tys za dr'ke 350 z 99 to lekka przesada. Pozdro Edytowane 17 Marca 2008 przez Kamsel Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Zawieszenie w KLX bedzie lepsze niż DR..,KLX bliżej do hard.A co do dr to 10 tys to MOCNA przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Trochę boję się, że do DRZ-a jestem za mało doświadczony. Jest to żeczywiście wyższa półka, być może za wysoka dla mnie, na moje umiejętności :buttrock: DR podoba mi się bo można i w teren i z drugą osobą gdzieś wypad zrobić.Max co chciałbym wydać to 8 tys. zł.Myślę, że dla Ciebie odpowiednim wyborem byłaby Honda XR 400 taka jak ta: http://cgi.ebay.co.uk/HONDA-XR-400-R-4-RED...tem190207288656 tylko nie jestem pewny czy są wersje 2-osobowe, pozdrawiam. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgo9 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 a teraz ja mam pytanko :icon_mrgreen: Nie jestem tak kasiasty jak wy wiec szukam czegos taniego :buttrock: Pojawilo sie ogloszenie i w zwiazku z nim chcialbym sie dowiedziec czy to oplacalne ;) http://otomoto.pl/yamaha-yz-M686086.html oczywiscie chodzi o ta yz 125 :F Myslalem nad tym zeby ja zakupic i strzelic jej kapitalke ( tlok, korba,lozyska itp)Co o tym sadzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 a teraz ja mam pytanko :) Nie jestem tak kasiasty jak wy wiec szukam czegos taniego :D Pojawilo sie ogloszenie i w zwiazku z nim chcialbym sie dowiedziec czy to oplacalne :D http://otomoto.pl/yamaha-yz-M686086.html oczywiscie chodzi o ta yz 125 :F Myslalem nad tym zeby ja zakupic i strzelic jej kapitalke ( tlok, korba,lozyska itp)Co o tym sadzicie ?Z mała kasą to jak najbardziej warto zainteresować sie nią. ;) A z tym strzelaniem to może i mozna byłoby sie wstrzymać a puki co (mało kasy) luknąć czy faktycznie jest wymienione to co jest w opisie tej YZ'tki. Tyle że koszty będą takie same w utrzymaniu jak nowszy model. Jak bym nie miał kasy to sam bym pewnie na coś takiego polował. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 tyko trzeba bardzo dobrze oblukać i sprawdzic bo moto z tego rocznika moze byc juz skatowane mocno i sie bedzie sypało... raczej wyczynowych moto z tych lat bym nie polecał ale jak niska cena i moze akurat wymienione to co pisze to moze... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 a teraz ja mam pytanko :icon_mrgreen: Nie jestem tak kasiasty jak wy wiec szukam czegos taniego :icon_mrgreen: Pojawilo sie ogloszenie i w zwiazku z nim chcialbym sie dowiedziec czy to oplacalne :) http://otomoto.pl/yamaha-yz-M686086.html oczywiscie chodzi o ta yz 125 :F Myslalem nad tym zeby ja zakupic i strzelic jej kapitalke ( tlok, korba,lozyska itp)Co o tym sadzicie ?Najpierw sie zorientuj czy do tego będziesz miał czesci i w jakich cenach, jeżeli z częściemi nie ma problemu to możesz z nią kombinować, pozdrawiam. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgo9 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 oczywiscie jak bym mial jechc po to ze znajomym mechanikiem i kolega co tez ma wyczyna :icon_mrgreen: Tak zeby dobrze ktos doradzil (tam pisza ze gaznik trza wyregulowac :F wziolbym mechanika zrobil by to w 30 minut i by bylo jasne wszystko) ! Bo czasem mozna sie wpakowc w worek bez dna i wydac duzo pieniedzy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 wyczynowe 125 dobre czy złe zawsze bedzie workiem bez dna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DICE Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Witam! Mam 17 lat 186 cm wzrostu i 60 kg :icon_mrgreen: i mam zamiar kupić sobie KTM 250 SXF z 2006 roku.Pytanie: czy ten motor nie jest jak na moja wagę za mocny? Jak tak prosiłbym o jakieś inne propozycje :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgo9 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 jezeli latles wczesniej na mocnym sprzecie ;) to dasz rade ale jesli nie ... ;Pja tez mam tyle wzrostu tylko ze 76kg i jest ciezko na 250 ... troche rzuca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Ale co Ty porownujesz ? etz 250 do sxf 250 ? To drugie to w dodatku 4t i to wyczynowe a nie 2t. Ja mam 184 cm wzrostu 68kg wagi i jakos sobie radz na 300 w 2t wiec nie widze problemu zebys sobie nei radzil na 250 w 4t ;) 4t bardziej wybacza bledy niz 2t i jest mnie chaotyczne. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Kupuj spokojnie- 250 w 4t to nie to samo co w 2 t nie jest az tak narwana.Poradzisz sobie .Spokojnie na początku i w miare nabierania doświadczenia mocniej odkręcac:) Pozatym dla mnie waga nie jest zadnym wyznacznikiem.Licza sie umiejętności i jak choć troche masz pojecia o jezdzie -dasz rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DICE Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) więc mówicie, że dam sobie rade? ;) no to teraz trzeba tylko czekać na ojca(gotówkę :) ) Dzięki bardzo! Pozdrawiam! :bigrazz: Edytowane 20 Marca 2008 przez DICE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) Dasz rade.Tylko tak jak pisałem - spokojnie -na początku nie odkręcaj na maxa zanim go choc troszke nie "wyczujesz" ,a będzie ok. Edytowane 20 Marca 2008 przez mackon4089 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi