Tommo Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Chcesz kupić nowy czy używany? Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kayn Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Używany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 48 minut temu, kayn napisał: Używany To szukaj sprawnego i zadbanego. Marka nie ma znaczenia. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kayn Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Co kupić za 7k zł coś konkretnego? Oczywiście full cross 125 2t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodzisan Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Witam, jakie enduro kupić dla 15latka(175cm 55kg) Wymagania: - do jazdy po polach/lasach a czasem na ulice - 125cm3 - tanie w eksploatacji - malo awaryjne Budżet: 6500zł Z góry wielkie dzięki za pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batko lenin Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 ...znaczy trza smarować podanie w 3 egzemplarzach np. do Lasów Państwowych albo do kołchozu...oj krzywda się dzieje😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
playerOnlyOne Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Hello, jak zapewne większość jestem zielony w całym temacie. Za około rok przeprowadzam się i będę mógł kupić sobie moto do polatania po polnych dróżkach. Mam 14 lat - za rok co logiczne 15 okolo 167 cm wzrostu i 70kg wagi. Chciałbym kupić coś mało awaryjnego, lekkiego i aby się nie utopiło przy błotku po deszczyku. Jeździlem z 30 minut na małym chińczyku i było spoko, ale maluuutki. Coś do 3000zł około, abym mógl podnieść go samemu, na prostej się rozpędzić i ogólnie aby mieć frajdę. Nie chodzi mi o skakanie hard enduro i motorki typu ktm tylko coś typu chińczyk, yamaha. Marzę o czymś do jazdy po "wsi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 17 godzin temu, Kodzisan napisał: Witam, jakie enduro kupić dla 15latka(175cm 55kg) Wymagania: - do jazdy po polach/lasach a czasem na ulice - 125cm3 - tanie w eksploatacji - malo awaryjne Budżet: 6500zł Z góry wielkie dzięki za pomoc dt125 bądź pochodne 😄 co tańsze i w lepszym stanie 10 godzin temu, playerOnlyOne napisał: Mam 14 lat - za rok co logiczne 15 okolo 167 cm wzrostu i 70kg wagi. Chciałbym kupić coś mało awaryjnego, lekkiego i aby się nie utopiło przy błotku po deszczyku. Jeździlem z 30 minut na małym chińczyku i było spoko, ale maluuutki. Coś do 3000zł około, abym mógl podnieść go samemu, na prostej się rozpędzić i ogólnie aby mieć frajdę. Nie chodzi mi o skakanie hard enduro i motorki typu ktm tylko coś typu chińczyk, yamaha. Marzę o czymś do jazdy po "wsi" 50 soft który się trafi w najlepszym stanie np popularna senda , najfajnejsza 50 to cre 😄 1 Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avantail Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Cześć Chciałbym zapoczatkowac crosową przygodę lecz nie wiem czy jestem odpowiednio wyrośnięty na crosa dla doroslych. Lepiej wziąć na 1 raz pitbike czy crosa? Wrost : 168 cm Waga : 56 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
playerOnlyOne Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 (edytowane) W dniu 25.02.2020 o 09:50, michoa napisał: 50 soft który się trafi w najlepszym stanie np popularna senda , najfajnejsza 50 to cre 😄 Honda HM 50 to to samo co cre czy to już inny model? (może jakaś skrocona nazwa) I czy 50ccm to wystarczająca moc? Bo lubię śmigać po prostej. I nie wspomniałem - nie musi to być motorower oczywiście, nie mam żadnej karty motorowerowej i nie zamierzam mieć. Edytowane 27 Lutego 2020 przez playerOnlyOne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 15 godzin temu, playerOnlyOne napisał: I czy 50ccm to wystarczająca moc? Bo lubię śmigać po prostej. Zdecydowanie za mała moc. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
playerOnlyOne Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 5 godzin temu, jonaszko napisał: Tylko R1 Ciebie uszczęśliwi... skoro nie zamierzasz mieć karty motorowerowej to i Pj nie jest ci potrzebne😉 Pj czyli prawo jazdy? Nie rozumiem skrótu. Póki co wybrałem motor taki jak większość pewnie początkujących - Yamaha 125 ewentualnie honda 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 W dniu 27.02.2020 o 20:47, playerOnlyOne napisał: Honda HM 50 to to samo co cre czy to już inny model? (może jakaś skrocona nazwa) to samo na start jak niczym nie jeździłeś to 125 2t nawet w dualu to jest dużo , na prostej odwiniesz ale w terenie będziesz się go bał ... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
playerOnlyOne Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 26 minut temu, michoa napisał: to samo na start jak niczym nie jeździłeś to 125 2t nawet w dualu to jest dużo , na prostej odwiniesz ale w terenie będziesz się go bał ... Jeszcze gdyby był tam u mnie jakiś teren taki porządniejszy, a tak to tylko droga taka piasczysta i co, na pole komuś wjadę? 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brazzers Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Witam mam 19 lat wzrost 193 cm waga 107 kg jestem dosyć duży i moje pytanie jaki motor w teren chodzi mi bardziej o jazdę po lasach łąkach i górkach nie mam zamiaru katować tego motoru tylko po prostu pośmigać sobie po lasach i moje pytanie brzmi jaki motor do lasu ponieważ trochę ważę i chciałbym coś mocniejszego ale i taniego w utrzymaniu z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi