Hayabusa11 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Witam.Chciałbym zakupić Crossa/Enduro lecz nie wiem co wybrać, będzie to pierwszy mój motor, nie licząc skutera.Motorka ;) będę używał do lasu i czasami Stuntować, pobawić się w mieście.Myślałem nad KTM SX/EXC 125/250.Tak do 6 tyś. +- 500zł na ewentualny remont ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Jak chcesz tym jeździć po mieście to musisz mieć homologację więc wszystkie SX, YZ, CR, KX itp. odpadają. Poza tym ile masz lat i czy ogarniesz +- 40 koni po skuterze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdusiello Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 @mort3n @Hayabusa11 Mam podobny problem z wyborem enduro 125 - Zastanawialem się, nad Husqvarna WRE 125 i SM 125 ( oponki kostka) - Za bardzo nie wiem czym się roznia te dwa modele, oprocz zawieszenia i oryginalnych opon. + jest jakieś nowsze enduro 125 2t - z homoglogacja? Niestety na KTM'a mnie nie stać, a staruchów tez nie chce. + Jesli ktoś zna jakieś fajne warte polecenia enduro 125 to z checią zobacze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hayabusa11 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 @ mort3nmam 20 lat ok. 180 cm waga 75kg ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 A prawo jazdy jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hayabusa11 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Jest jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
therealreal Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Panowie, co byście polecili w granicy 7-8 tysięcy? Czego szukam? Enduro z homologacją. Gdzie chcę latać? Od czasu do czasu założyć koła super moto i szosa, reszta lasy, szutry i podjazdy pod góry. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Od czasu do czasu założyć koła super moto i szosa, reszta lasy, szutry i podjazdy pod góry. Pozdrawiam To już wielokrotnie zostało udowodnione, że taniej i lepiej kupić dwa motury. Podkreślam zwłaszcza słowo TANIEJ. Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzma Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) . Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez Dyzma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
therealreal Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Ok, więc same lasy, szutry i podjazdy pod góry :) Do 8k. Myślałem o XT600, ale ciężka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 A zerknęliście na ostatnie 300 stron tematu i nie było tam nigdzie odpowiedzi? :) Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 o tak ! może ceny się zmieniają, ale dane i opisy motocykli i ich przeznaczenie nie :D czytać lekturke :) Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 nie no mając 8 tys zł kupować xt 600 w teren to jakieś zboczenie :D my ostatnio z kumplem mieliśmy rozkminę co lepsze w teren czy dt 125 czy xt600 i doszliśmy do wniosku że dt lepsza :D jest może i o prawie połowę słabsza i ma kiepski dół przy xt a pali jak smok , ale jest lekka przez co i hamulce innaczej pracują ( xt 600 3TB ma te same klocki hamulcowe co dt 125 i prawdopodobnie en sam zacisk z tyłu -jaja :D ) i zawieszenie i lata się nią przyjemniej....... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 dokladnie , koles ma XR 650R ,czasami swojej kobicie skubnie KLX-a 250 albo 300 i mowi ze klx-em lepiej mu sie jezdzi ...wlasnie ze wzgledu na wymiary i wage... za 8 kola na szutry i lasy oraz SM, masz w sumie 3 konie do wyboru XR 600 , LC4 620/640 , TTR , jeszcze jest KLX 650 ale to taki wynalazek troszke - wzglednie lekkie i dobry zawias . XT to tluk na ryby dla emeryta:) . Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
therealreal Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 No to postanowione, szukamy ttrki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi