Gawron Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Czyli nastąpiła naturalna selekcja elementów potrzebnych do jazdy w terenie :D Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glina Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Jest ktoś na forum z Bydgoszczy, czy Torunia lub okolic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 http://tablica.pl/oferta/kx-125-nie-cr-rm-yz-wr-dr-klr-kxf-rs-yzf-CID5-ID3mqy5.html#0b6c3d67ad Panowie ktpory to rocznik kx? Bo wydaje mie sie ze napewno nie 96 bo zawieszenie w przodzie jest zwykle. A w 96 to juz chyba up side down powinno byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_fiolek Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) 1990 lub 1991 a ups to było od 1989. Edytowane 9 Lutego 2014 przez m_fiolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszek.17 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Witam Jestem zainsteresowany zakupem Suzuki DRZ400 S na allegro itd nie ma narazie nic interesującego moze któryś z urzytkowników ma na sprzedaz ładną zadbaną sztuke kwota do 10tys rocznik od 2003. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid93 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Witam, mam takie pytanko, chciałbym kupić po paru latach przerwy spowrotem jakiegoś enduraka, kwote jaką mam na wydanie to ok 5tyś zł. Miałem kiedyś DR 350. W więkrzości będę jeździł po terenie, ale zależy mi na rejestracji bo nie wykluczam krótkich przelotów po czarnymPoważnie myślę nad XR 600, DR, XT 350. Macie może jakąś alternatywe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 mam dr 650 SE z96r jakby Cie interesowal , za 6000oddam Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natiiii Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 na 18 chce sobie kupić corss'a :D tylko problem w tym ,że nie wiem jakiego ;D mam narazie 3 500 zł Jak myślicie jaki będzie dobry dla początkującej motocyklistki ? :D (mam 161 cm wzrostu ;-;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyraZ Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Kawasaki kx 85 na początek całkiem spoko dla dziewczyny byłby ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natiiii Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 dzięki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny12 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Mam do kupienia honde cr 125 2002r za 3700 stan wizualny w bdb stanie techniczny dobry, mozecie dac jakies info i opinie na jej temat ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 bez zdjęć i jakiegokolwiek opisu to potrzebny mi jest układ gwiazd i talia kart do tarota żeby cokolwiek powiedzieć :D ogólnie informacje o cr 125 są bez problemu dostępne na forum natomiast szczegółowiej , to przynajmniej kilka dobrych fot.... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny12 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 http://tablica.pl/oferta/honda-motor-CID5-ID5bRyf.html#415a8e7663Masz link do ogloszenia :D No to co ktos da jakies info na temat cr 125 ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endra Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Cześć! Chcę kupić pierwsze moto, konkretnie jakieś enduro :) Mam 15 lat, 170 wzrostu i ważę 55 kg. Będę jeździć po lesie, polach, drogach polnych itp. może czasem wpadnę na tor ;) dam sobie radę na 125 w 2T? czy może coś słabszego lepiej wziąć?I jeszcze jakbyście mogli podac jakies konkretne marki, modele. Mogę przeznaczyć max 6 tys. Co powiecie o wr 125? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 WR 125 ssie, lepiej DT 125 - starszy, może gorszy zawias, ale mocniejszy silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi