enduromaster Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 DRZ E :buttrock: odpowiem tak :to co będzie w lepszym stanie , bo i tak w tych sprzętach trzeba robić ciągły serwis aby jeździły bezawarynie .na piachy lepsze 4t Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 To zależy od twoich umiejetności, bo oba te motory czy to 450 4t czy 2t 250 bo oba mogą bez problemu sponiewierać kierowcą. Jeśli to 1 to moto w teren i do jeśli chcesz coś na tor i do enduro to proponuje na początek coś takiego: http://www.allegro.pl/item294917410_yamaha...0_f_poznan.html Ale jak myślisz że dasz rade i jesteś wmiarę dobrze wprawiony to:http://www.allegro.pl/item294655211_yamaha...26_450_400.html Te motory są bardzo dobre ogólnie. W 2t i 4t są spore wydatki(nawet tańszy troszkę 2t) więc nie patrz na na koszta tylko co lubisz.Pozdro i dobrego wyboru życzę ;) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Witam Więc mam pytanko odnoiśnie tego motocykla: http://moto.allegro.pl/item295368048_yamah...per_enduro.html Oglądał go ktoś lub wiecie coś więcej?? Bo kumpel chce kupić.Warto sie w to pakowac ma to byc jego pierwsze moto :icon_exclaim: .Budzet max 4000tys.Tylko nie piszcie rady co do tego jakie moto itp .Interesuje mnie ten konkretny egzemplarz. :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgo9 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 a ja z kolei mam ptytanko odnosnie zakupu motorku :P Planuje kupic motorek i zastanawiam sie nad cr-ką i rm-ką oczywiscie 125 ccm :) Nie jestem kasiasty wiec moj budrzet jest cieniutki i mam tylk 2.5 tys wiec bedzie to na moto w okolicy rocznika 90' ktory z tych modeli motocykli jest lepszy pod ogolnym wzgledem biorac pod uwage zywotnosc danych podzespolow ?? czekm na odpowiedzi Paweł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quattrowiec Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 (edytowane) dzieki za rade myslalem o niej lub ktm 525 exc zeby zarejestrowac go lub innym równiez wiec bede wybieral miedzy nimi. A mozecie podeslac jakas serwisówke co i jak wymieniac i kiedy Edytowane 13 Stycznia 2008 przez quattrowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 a ja z kolei mam ptytanko odnosnie zakupu motorku :icon_mrgreen: Planuje kupic motorek i zastanawiam sie nad cr-ką i rm-ką oczywiscie 125 ccm :lalag: Nie jestem kasiasty wiec moj budrzet jest cieniutki i mam tylk 2.5 tys wiec bedzie to na moto w okolicy rocznika 90' ktory z tych modeli motocykli jest lepszy pod ogolnym wzgledem biorac pod uwage zywotnosc danych podzespolow ?? czekm na odpowiedzi Paweł . Kolego powiem tak.Jeden sezon i serwis takiego moto wyniesie 3tys jak nie wiecej,za te pieniądze kup lepiej DT albo RX sprowadz z włoch,skoro chcesz kupic moto za 2,5 to nie sądze zeby cie bylo stac na wydawanie co sezon 3tys,to raczej zły pomysł.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 a ja z kolei mam ptytanko odnosnie zakupu motorku :icon_mrgreen: Planuje kupic motorek i zastanawiam sie nad cr-ką i rm-ką oczywiscie 125 ccm :icon_exclaim: Nie jestem kasiasty wiec moj budrzet jest cieniutki i mam tylk 2.5 tys wiec bedzie to na moto w okolicy rocznika 90' ktory z tych modeli motocykli jest lepszy pod ogolnym wzgledem biorac pod uwage zywotnosc danych podzespolow ?? czekm na odpowiedzi Paweł .Ja to dobrze poradzę Ci. Dociułaj te 1500zł jakoś (te 2.5tyś chyba nie leżały na drodze) i jak celujesz w setkę to celuj Hondy cr(za tą cenę nic lepszego nie kupisz). A za 4tyś znajdziesz coś z ok 95roku co będzie dużo lepsze i wiadomo tańsze w późniejszym okresie. Bo wiadomo im młodszy motor lepiej. :clap: Kolego powiem tak.Jeden sezon i serwis takiego moto wyniesie 3tys jak nie wiecej,za te pieniądze kup lepiej DT albo RX sprowadz z włoch,skoro chcesz kupic moto za 2,5 to nie sądzę żeby cie bylo stac na wydawanie co sezon 3tys,to raczej zły pomysł.pzdrNie strasz chłopaka takimi sumami bo początkujący nie jest w stanie zajeżdżać takiej mocy dwa razy na sezon.I pomyśl że może chce cross'a a nie tylko namiastkę. :icon_mrgreen: pPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 He he moto33 wierz mi ze motor z 90 roku napewno nie bedzie w dobrym stanie w prawie 20 letnim wyczynie bedzie cały czas coś sypalo i wierz mi ze na 1,5 tys zl na sezon się nei skonczy.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 :clap: He he moto33 wierz mi ze motor z 90 roku napewno nie bedzie w dobrym stanie w prawie 20 letnim wyczynie bedzie cały czas coś sypalo i wierz mi ze na 1,5 tys zl na sezon się nei skonczy.pzdr Zgadzam się !Nie ma sie co pakować w 20 letniego wyczyna będzie "przemęczony"delikatnie mówiąc i procz silnikia ,zawias tez pędzie padnięty.Dozbieraj troche kasy lub kup dt lub rx ewentualnie honde crm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 (edytowane) :icon_exclaim: Zgadzam się !Nie ma sie co pakować w 20 letniego wyczyna będzie "przemęczony"delikatnie mówiąc i procz silnikia ,zawias tez pędzie padnięty.Dozbieraj troche kasy lub kup dt lub rx ewentualnie honde crmTak jest :clap: możesz jeszcze sie na KDX rozglądnąc bo jego też czasem mozna tanio dostać.pzdrAlbo takie cuś http://moto.allegro.pl/item294107261_kawasaki_klr250.htmlalbo takie http://moto.allegro.pl/item291805424__hond...crm_.html#photo Edytowane 13 Stycznia 2008 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 He he moto33 wierz mi ze motor z 90 roku napewno nie bedzie w dobrym stanie w prawie 20 letnim wyczynie bedzie cały czas coś sypalo i wierz mi ze na 1,5 tys zl na sezon się nei skonczy.pzdrO tym że stary dużo bardziej sie sypie bo przelatany to ja dobrze wiem. :icon_mrgreen: Chodziło mi ż tym straszeniem że niektórzy mogą to odebrać jako że bez względu na rocznik moto. :clap: :icon_exclaim: Zgadzam się !Nie ma sie co pakować w 20 letniego wyczyna będzie "przemęczony"delikatnie mówiąc i procz silnikia ,zawias tez pędzie padnięty.Dozbieraj troche kasy lub kup dt lub rx ewentualnie honde crmJa przez to że napisałem żeby dozbierać trochę to miałem na myśli coś ok 96roku. (Co najmniej z tego roku cross'a jeśli chcesz, bo RX czy DT młodsze (chyba)kupisz)Rozejrzyj sie po aukcjach i pomyśl sam co konkretnie oczekujesz od moto.Wtedy możemy coś lepiej poradzić.Pozdro :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgo9 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 (edytowane) Nie chce zadnych dt xD Chcę wyczyna :wink: Dobra wiec przed wakacjami nie kupie :D Pojade do szwecji wruce i kupie cos za 5 tys :biggrin: Dzieki za podpowiedzi :D Edytowane 13 Stycznia 2008 przez gorgo9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekpl Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 pomysl nad Aprilią RX 125 :wink: Silnik rotax, Zawiecha dobra. Na początek w sam raz. Sam lada chwila kupie ten motor. Oblukaj tu: http://moto.it/usato/usato03.asp?EID=1429605http://moto.it/usato/usato03.asp?EID=1421153To ogloszenie wydaje mi sie ciekawe : http://moto.it/usato/usato03.asp?EID=1409027 za 400 euro? Ale nie wiem, może do naprawy. Włoskiego nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossmen7 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Jeśli chcesz dobrze wyglądać na moto to lepiej dozbieraj kasę,moim zdaniem CZ 514.....519,części tanie a pewnie nie jednego na lepszym sprzęcie wezmierzhttp://filmy.scigacz.pl/Marcin_Lukaszczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgo9 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 na taki koszt dobra sprawa taka cz-tka tylko ta wstretna rama xD Najlepiej byloby wrzucic tak silniczek w jakas ladna ramę :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi