pitul721832 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 jak ma ktm'a exc 520 to poco zmieniac na 525? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Jeszcze pewny nie jestem, ale prawdopodobnie.........(napięcie rośnie :icon_mrgreen: )....... EXC530 albo Hus 570 jak się jaki trafi :wink: , wymiana na 525 nie miała by najmniejszego sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 tylko moze wie ktos jak tam sprawa z remontami? drogo taki remoncik? co ile tak mniej wiecej sie robi? wszystko masz opisane w kilku tematach tasiemcach o utrzymaniu crossów użyj szukajki jak znajde to zalinkuje........ po czym ty w ogóle jeździsz ?? po polu, po żwirowni, po torze ?? nie wiem co ci sie akurat podoba w crossach, ale cross 2t w lesie czy na żwirowni to porażka bynajmniej moim zdaniem.......źle zestopniowana skrzynia, zero dołu, wysilony szybko kończący sie silnik przy endurzeniu....są ludzie którzy śmigają enduro crossami 2T i sobie chwalą ja nie :D ...... m.in. ja dlatego chce zmienić crm 125 bo mój egzemplarz chodzi jak crossówka, i tyle zrobiłem co sie dało i nic nie pomaga, nie ma dołu i tyle, do tego masakrycznie długa 1 więc klapa totalna albo zap****am albo stoje.....na dt125 śmigało mi sie zaj***cie krótkie biegi, elastyczny silnik, tylko zawiasem kuleje :D co myslicie o takiej 250 w 2t? tak do 4 tysiecy to chyba mozna cos kupic crossa tak, hard enduro raczej ciężko, chyba że coś bez kwita... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitul721832 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 (edytowane) no ja szukam tylko bez papierów bo dużo taniej jest a jezdze najwiecej po lesie dlatego wolalbym jakies hard enduro cos w tym rodzaju a jakie sa enduro w 2t?? tylko 125 czy wieksze pojemnosci? Edytowane 11 Listopada 2010 przez pitul721832 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD-GreeN Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 no ja szukam tylko bez papierów bo dużo taniej jest a jezdze najwiecej po lesie dlatego wolalbym jakies hard enduro cos w tym rodzaju a jakie sa enduro w 2t?? tylko 125 czy wieksze pojemnosci? wr,exc,rx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitul721832 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 (edytowane) a w takim enduro w 2t sie robi remonty rzadziej niz w takim crossie 2t ? wie ktoś może jak jest z częściami do cr 500? łatwo dostac czy trzeba szukac? Edytowane 11 Listopada 2010 przez pitul721832 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD-GreeN Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 a w takim enduro w 2t sie robi remonty rzadziej niz w takim crossie 2t ? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitul721832 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 ale pewnie części sa drozsze niz do crossów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Jeszcze pewny nie jestem, ale prawdopodobnie.........(napięcie rośnie :icon_mrgreen: )....... EXC530 albo Hus 570 jak się jaki trafi :wink: , wymiana na 525 nie miała by najmniejszego sensu. 520 za słaba ? :P Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 (edytowane) 520 za słaba ? :P Nie, nie za słaba przeca 530tka nie jest wcale mocniejsza, chodzi o to że trzeba ruszyć dalej spróbować "chleba z innego pieca" :cool: :icon_mrgreen: Edytowane 11 Listopada 2010 przez ghollum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 I jakby nie patrzeć to sprzęt zawsze nowszy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 (edytowane) a w takim enduro w 2t sie robi remonty rzadziej niz w takim crossie 2t ? ludzie co wy z tymi remontami? w najbardziej wysilonych 2t jak zrobisz remont to pojedziesz spokojnie min. 2 sezony na pełnej qrwie, zeby tylko miec na paliwo i sie nie połamać kumpel męczy sx 250(a raczej sx jego :D ) trzeci sezon bez remontu, kupił za 4k... Edytowane 11 Listopada 2010 przez jjank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 wie ktoś może jak jest z częściami do cr 500? łatwo dostac czy trzeba szukac? do tych chłodzonych cieczą wszystko jest no problem tylko że np tłok 540 zł :D a w takim enduro w 2t sie robi remonty rzadziej niz w takim crossie 2t ? o nieeeeeeeeeebo rzadziej ale to też kwestia jazdy... dołóż ten tysiąc i za 5 tys bez kwita masz szanse na fajnego exc albo wr w sumie wr125/250 jak sie uprzesz to kupisz do 4tys ale stan techniczny może nie być oszałamiający :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Małe OT ale filmik wg mnie może sporo wyjaśnić na temat kupowania mocnego motocykla. Aj tam ;p przeca po lesie to tylko proste sa wiec i 500 za slaba bedzie po 3 miesiacach, a filmik idealnie odzwierciedla że technika>moc kumpel męczy sx 250(a raczej sx jego D.gif ) trzeci sezon bez remontu, kupił za 4k... ja w tym nie widze powodu do dumy czy do chwalenia sie, typowe myslenie polaczka , jeździ to po co ruszać. A jak przyjdzie pora na remont to zamiast systematycznie co xx mth wydac na nowy tlok/korbe to lepiej czekać aż sie zj*bie i wydac kilka tysięcy. Ale szacun na dzielni bedzie bo 3 lata bez remontu cisnie crossem ... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitul721832 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 ja jezdze tylko 1 raz na tydzien czasami 2 razy na miesiac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi