DZIKOWSKI Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Suzuki dr125,Honda xr125 lub yamaha tw125-na początek wystarczy Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griken Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Od jakiego rocznika jest w ogóle sens kupować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertold Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Wysłałem Ci pw ze swoim motocyklem, 2004 rok jak co pisz lub dzwoń ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofer Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 sachs to dt125 z kilkoma pogorszeniami -typu e-start w zasadzie niepotrzebne kilogramy w 125 2T....fakt że czasem dochodzę do wniosku że są chwile kiedy nawet 50 2T jest ciężko kopnąć wtedy starter ratuje :D ale fakt że samo moto jest tańsze od dt przy tym samym stanie i roczniku , bo to nie yamaha :D a piec dokładnie to samo.... więc koszta eksploatacji to samo.... a wre125 to raczej dual , może ciut ostrzejszy od dt 125 (bardziej odpowiednik crm 125 , czyli jeszcze nie hard enduro już prawie nie dual sport :D )Ja bym powiedzial,że raczej z kilkoma polepszeniami,np:-hamulce duużo lepsze-plastykowy zbiornik (w dt metalowy)-aluminiowe obrecze kół(w dt metalowe)Poza tym to prawie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy2 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) A jak jest z wymianą tłoka i spalaniem(i ogolnie z serwisem) w exc 125 i 200? W 200 mniejsze spalanie i zużycie ? Czy to samo ? Edytowane 24 Marca 2014 przez Nowy2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griken Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) Celowałbym z tego co podałeś w suzuki dr 125 rocznik 99-00, bo nowszych nie widzę. Chyba, że Honda XR 125 będzie lepszym wyborem, rocznik 05-07 Co sądzicie o dr-z 125? Edytowane 24 Marca 2014 przez Griken Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 dr-z 125 ma w ogóle homologację ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 (edytowane) Jak ma mieć homologacje jak nawet lampy z przodu nie ma? Ona się nadaje jedynie dla niepełnoletnich na tereny zamknięte. Edytowane 25 Marca 2014 przez Songo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 (edytowane) Jak ma mieć homologacje jak nawet lampy z przodu nie ma? Ona się nadaje jedynie dla niepełnoletnich na tereny zamknięte.Są też z homologacją,ale rzadziej spotykane i droższe Edytowane 26 Marca 2014 przez zikowski Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Są też z homologacją,ale rzadziej spotykane i droższe Tak z ciekawości jakiś link? Na necie nigdzie nie znalazłem, na oficjalnej stronie Suzuki też nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy2 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 A panowie cos żeby nie bylo szkoda ładnego exc, cos do nauki jazdy z takimi wymaganiami:-łatwy dostęp do częsci-zarejestrowany-nadawać sie na tor(głownie), lasy itpJest wgle cos takiego czy szukać KTM`a, i dbać i chuchać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 (edytowane) Szukać KTM'a i robić regularny seriws a nie dbac i chuchać :D ZEby ktos Ci pomogl musisz podac wiecej informacji:umiejetnosci,na czym wczesniej jezdziles,budzet Edytowane 26 Marca 2014 przez nowytzrdt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy2 Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 (edytowane) Własnie o to chodzi ze na niczym(raz czy dwa kolega dal mi sie przejechac 125 2t) i boje sie czy go nie rozwale, a budzet taki jak podalem na samej gorze strony do 6 tys Edytowane 27 Marca 2014 przez Nowy2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
findal Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Cześć, właśnie niedawno sprzedałem swoje BMW F 650 GS i chciałbym przesiąść się na coś stricte w teren, ale z tablicami. Po szybkim przeglądzie rynku po głowie chodzą mi takie maszyny jak Yamaha WR 400 albo np. KTM ECX 200. Nie wiem właściwie w co powinienem celować, bo nie będzie to mój mierwszy motocykl, ale czuję pewien respekt jeśli chodzi o moc tych maszyn w połączeniu z małą masą (BMW miało 70KM i 200kg, zdarzyło mi się wpaść w błotko ale w takich warunkach to było krówsko). Chciałbym dobrać sobie coś odpowiedniego rozmiarem i mocą na czym mógłbym pouczyć się techniki a potem pobawić w błotku itp. (nie koniecznie mx) :) Mam 175cm wzrostu - czy to będzie problem?Jeśli ktoś byłby łaskaw to tutaj link do ogłoszenia które obserwuję:http://allegro.pl/yamaha-wr400f-zarejestrowana-nie-yzf-crf-xt-ttr-i4069569869.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny12 Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 (edytowane) Kupuję Ktm sx 125 2004 rok po pełny, remoncie ma. Przejechane 2 zbiorniki okleina red bull ładnie sie prezentuje cena 6,5 tysiąca .Ma ktoś tu owego ktm jeśli tak to proszę o opinie i dane techniczne moc itp. :) Edytowane 27 Marca 2014 przez czorny12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi