Śliwa Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 wszystkie moto co podaliśmy to 4T tutaj w robienie mieszanki bawić sie nie musisz. OK, super - dzięki wielkie za podpowiedzi. pozdro Śliwa #23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Tak wygrała minimalnie z exc 450, ale to tylko kilka punktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Śliwa napisał że chce maszynę w której obsługa jest ograniczona do minimum. Więc taki exc i wr odpada bo tam trzeba często olej oraz filtr zmieniać, kontrolować luzy zaworowe. Dlatego uważam iż DRZ400 będzie optymalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Śliwa napisał że chce maszynę w której obsługa jest ograniczona do minimum. Więc taki exc i wr odpada bo tam trzeba często olej oraz filtr zmieniać, kontrolować luzy zaworowe. Dlatego uważam iż DRZ400 będzie optymalna.Dokładnie DRZ-E bedzie odpowiednia od EXC,WR,CRF-X odbiega nieznacznie,troche gorsze zawieszenie,niższa moc,wieksza waga ale w zupełnośći wystarcza to zaawansowanej turystyki terenowej w wersji hard :biggrin: a no i koszty są dużo mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 drz400e/xr650r Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 drz400e/xr650rdokładnie !! ale wersja E , choć osobiście wolałbym XR650 , olej i filtr co 1000 km więc nie jest najgorzej, a wystarczy pilnować oleju i bedzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik666 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Jakie polecacie enduro do 2 tys o pojemnosci 125ccm z jakimś papierem.Myślałem nad Yamaha dt 125.Bo widziałem pare egzemplarzyw cenie 2 tys na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 2 tyś ? nie wiele kwoty wyjściowej :icon_mrgreen: za tą kase to chyba celowałbym właśnie w DT 125. Ale z taką kwotą to nie wiem czy bym sie w ogóle pchał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Jakie polecacie enduro do 2 tys o pojemnosci 125ccm z jakimś papierem.Myślałem nad Yamaha dt 125.Bo widziałem pare egzemplarzyw cenie 2 tys na allegro. Kupisz, ale w jakim to będzie stanie to nie ręczę :crossy: Żeby kupić coś sensownego (nie do natychmiastowego remontu) musisz co najmniej podwoić wymienioną kwotę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Kolega ma racje, za 2 tys jak kupisz to moze byc wrak. Ja tez DR kupiłem za dokładnie 2 kawałki no i juz 2 miesiac czekam na czesci. Ktos kombinował z moimi pierscieniami i nieumieli sobie poradzic wiec sprzedał. A teraz ja mam problem. Lepiej dołozyc z troche wiecej i kupic cos na chodzie,zadbaną itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HondaCR Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Niska cena nie musi oznaczać ciekiej jakość ;] JA kupiłem Suzuki DR w Austrii za 2500 zl i tylko benzyne leje od ponad roku i jest wszystko SUPER :buttrock: Nic nie stuka ani nic podobnego :biggrin: No ale jakbys osobiscie kupował to byś musiał dopłacić kosztu transportu z 500/1000 zł a mi ojciec przywiózł ;) do tego przyszła rejestracja itp itp ... heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majasportomoto Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Miałem kupić dr 125 ale stwierdziłem że będzie na mnie za słaba.Znalazłem więc kawasaki kx 80 co możecie mi powiedzieć o kx lub np.klr>słyszałem że kx jest drogie w eksploatacji icon_eek.gif icon_eek.gif notworthy.gif ??? albo taki ktmhttp://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M799026 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Po 1 to nie jest 97 tylko dużo starszypo 2 nie ma 42 koni tylko mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik666 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Bo jest taka sytuacja że ja nie pracuje.I te 2 tys to tak juz moj szczyt.A wlasnie najabrdziej mnie zainteresowala takie enduro 125ccm jakies chodz tez myslalem o suzugi rg 80 czy yamaha dt 80 lcII bo te motorki jakoś jeszcze w cenie były.Czyli mówicie że nie kupie nic za 2 tys ? A gdybym bawił się w sprowadzanie z niemiec ? wiecie coś może o tym ? Jakie były by koszty sprowadzenia.Teraz coraz częściej widzi się na allegro napis "motocykl sprowadzony" wydaje mi się że to musi być opłacalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninjabike Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 witam panowie wie ktoś może jak sie sprawuje XR650r w dalszych wypadach jakie jest jej spalanie jak z częściami i czy np jak bym soebie dorobił stopki dla pasażera to dało by sie to jakoś zarejestrować na 2 osoby a może polecacie jakiś inny motorek do turystyki obecnie mój domin daje rade no ale... chciał bym go wymienić na coś mocniejszego młodszego itp...ta jest fajna i jak coś taka będę szukał http://cgi.ebay.co.uk/HONDA-XR650R-2001-WI...1QQcmdZViewItem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi