Gość marcpol Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 nie interesuja mnie uzywki, nawet gdyby to rodzice sie nie zgodza ;] Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 ja też nie widze racjonalnego wytłumaczenia... nowe moto można do*ebać ównie szybko jak używke i mogą sie równie szybko zepsuć.... kupisz nowe moto sprzedasz za 2 lata stracisz poł kasy,lepiej kupić używke i za 2 lata kupić np nowe DRZ400 które bedzie ci służyło wieki i nie bedziesz go musiał sprzedawać za 2 lata. takie moje skromne zdanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys_matys Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 (edytowane) kupilem juz uzywana derbi sende r... postanowilem ze juz wiecej tego nie zrobie. poza tym stac mnie na nowy sprzet, rodzice sa jak najbardziej za nowym, z salonu, z gwarancja. nie chca sie martwic ze cos sie zepsuje, ja zreszta tez nie.cisze sie, ze chcecie mi pomoc, ale nie proponujcie uzywanych :) napiszcie lepiej ile kosztuje hm cre 125 i gdzie mozna ja dostac, prosze :icon_razz: Edytowane 19 Lutego 2008 przez matys_matys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 (edytowane) heh twoja kasa... :icon_razz: To kup jak koledzy mówią EXC 125 baaardzo dobry motor i 40 koni ma to sie szybko nie znudzi :eek: a pozatym uzywka używce nierówna :) Edytowane 19 Lutego 2008 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatex Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 na exc gwarancji takiej jakiej się spodziewasz nie dostaniesz. A jak dostaniesz to ją stracisz odblokowując motor do pełnej mocy na exc gwarancji takiej jakiej się spodziewasz nie dostaniesz. A jak dostaniesz to ją stracisz odblokowując motor do pełnej mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys_matys Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 nie exc odpada, za duzo jednak jak na portfel rodzicow :) zostaje mi wr albo wre, a wlasnie apropo gwarancji... po odblokowaniu sie ja traci? :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 na exc gwarancji takiej jakiej się spodziewasz nie dostaniesz. A jak dostaniesz to ją stracisz odblokowując motor do pełnej mocy na exc gwarancji takiej jakiej się spodziewasz nie dostaniesz. A jak dostaniesz to ją stracisz odblokowując motor do pełnej mocy Dokładnie, u mnie znajomy kupował nową WR 250 i gwarancje stracił po tym jak ją pierwszy raz odpalił :buttrock: Po za tym to, ze to będzie nowy motocykl to nie znaczy ze może sie coś zaraz posypać... chociaż jednak nówka to nówka.... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Dokładnie, u mnie znajomy kupował nową WR 250 i gwarancje stracił po tym jak ją pierwszy raz odpalił icon_mrgreen.gif Jesteś tego pewien? Według mnie w wyczynówkach jest gwarancja rozruchowa 30 dni, ale nie traci się jej po pierwszym odpaleniu moto, a dopiero po próbie odblokowania, nie ważne czy samodzielnego czy w serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Jesteś tego pewien? Według mnie w wyczynówkach jest gwarancja rozruchowa 30 dni, ale nie traci się jej po pierwszym odpaleniu moto, a dopiero po próbie odblokowania, nie ważne czy samodzielnego czy w serwisie. Głowy nie dam sobie uciąć, ale wiem, że ta gwarancja jest tak długo jak by jej nie było.... :buttrock: po za tym WR i crossówki nie są blokowane.. , chyba EXC 125 jest na dyfuzorze blokowany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 (edytowane) Głowy nie dam sobie uciąć, ale wiem, że ta gwarancja jest tak długo jak by jej nie było.... No właśnie, gwarancja rozruchowa ma najczęściej 30 dni, ale i tak sie jej nie wykorzystuje, chyba, że ktoś naprawde ma pecha :icon_rolleyes: po za tym WR i crossówki nie są blokowane Crossówki nie, ale najnowsza WR ma kilka blokad... Edytowane 19 Lutego 2008 przez Marker15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 EXC nie jest blokowany seryjnie w przeciwieństwie do EXE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Crossówki nie, ale najnowsza WR ma kilka blokad...Z tego co wiem, nie było tam żadnych blokad, a użytkownikiem tej WR jest MP enduro także raczej z blokadami by nie jeździł :icon_rolleyes: EXC nie jest blokowany seryjnie w przeciwieństwie do EXE http://moto.allegro.pl/item305114721_fabry...exc_125_03.htmlpatrz na dławik na początku gruchy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 EXC nie jest blokowany seryjnie w przeciwieństwie do EXEJest blokowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Przepraszam, byłem święcie przekonany, że nie jest blokowany i nawet nie wiem czy na naszym forum o tym czytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mari0704 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 odkopuje moj temat i mam pytanko. Zauwazylem tez dobre moto cre hm i teraz mam dylemat. Czy wybrac peugeota xp6 (moze xps) czy hm cre ? Cos mi sie o uszy obilo ze hm ma seryjnie tuningowe czesci w silniku nie wiem czy to prawda. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi