zomb Opublikowano 18 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2004 czescProponuje Suzuki gs500i hondzie CB500 bardzo fajne motorki dla kobiety nie za duze ,nie za male,na nich tez mozesz smialo pomykac. PozdrawiamMaciek xj600STYCHY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 19 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2004 Miałam 9 lat jezdziłam na motorower Simsona S54 :> Pozdro :buttrock: musiałaś mieć baaaaaardzo długie nogi. Co do sprzęta to chyba GS 500 będzie odpowiedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaaro Opublikowano 22 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2004 Ja proponowałbym przede wszystkim coś lekkiego, moc w granicy 50 KM i w ogóle naked. Może Honda CB 500 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 27 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2004 Virago 535, piękna i w sam raz :-)Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2004 ja proponuje Hayabuske :roll: a co tam niech ma :D a poważnie to przychylam się do opini że GS500 będzie najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 28 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2004 Gratulacje dla twojej kobitki...........mało jest takich!!!!!!! Twarda babka!!!!!!!!1 Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ERNI Opublikowano 9 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2004 witam, jeśli chodzi o moc to moze na poczatek 250 nie silny i lekki poreczny przy tym na roczek bedzie w sam raz zeby zobaczyc co i jak :buttrock:pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fazerka Opublikowano 12 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2004 A jakiś nie naked :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker girl Opublikowano 14 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2004 A ja propunuje GS500!! ;) ;) Jest idealny dla poczatkujacych :buttrock: Sama zaczynalam od tego modelu. Dopiero potem w miare nabywania doswiadczenia zamienilam na cos wiekszego :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bekon Opublikowano 14 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2004 dziekujemy za wszelkie rady, mamy dzieki nim juz jakies pojecie do czego wogole podchodzic. niestety zycie samo z siebie pisze scenariusze i moja kobieta od kilku miesiecy pozostaje bezrobotna. tak wiec mam na utrzymaniu samemu rodzine i niestey kupno motocykla musze odlozyc na kolejny sezon. poki co musze jej kupic jakis niedrogi katamaran azeby z mojej wiochy mogla jezdzic spokojnie do miasta.jeszcze raz dziki za rady i tak naprawde czekam na kolekne sugestie bo co sie odwlecze to nie.... :buttrock: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obszarnik Opublikowano 14 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2004 Całkiem niezła w tej roli może być ER-5. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C@nniB@LL Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 moja kumpela przeszła taką kariere : Virago 535 ' date='srad600 i R1, i pomyśleć drobniutka kobitka... :mrgreen:[/quote'] Jak mozesz to zapoznaj mnie z ta qmpela.nie mam jakis planow, ale chcialbym zobaczyc kobiete na R1.......bo jak do tej pory widzialem tylko na XT 600 i RS 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C@nniB@LL Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 a poza tym budowa nie musi oznaczac ze dany osobnik (w tym wypadku osobniczka) nie poradzi sobie ze sprzetem.przez czas jakis moja sasiadka (160 cm h) poruszala sie na CBR 900RR. I nie obce jej bylo palenie gumy czy tez jazda na niej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 a może jakies enduro?Dr 350 albo 650 chyba ze za mocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G_S_F Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 wracając kiedyś z olszyny z motocrosu widzieliśmy dwie panie na Ducati 916 obydwie maszyny czerwone obydwie panie brunetki,stały na cpnie w lubaniu i tankowały sprzety a my w tym czasie jedliśmy.Jak podjechały i ściągneły kaski to nam tak kopary opadły że już sie odechciało jeść 8O .Wracając do tematu dla początkującej kobiety coś z tego trio GS 500,GPZ 500,CB500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi