Kryszpol Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Ile moge krzyknac za HM cre Derapage w Supermoto po remącie silnika rocznik 2001??Swiezo pomalowanego??na takie mniej wiecej barwy http://bikepics.com/pictures/1043376/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 chlooopie z 10tys za takie malowanie nanapewno dostaniesz:D a tak powaznie z 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 obrzydliwe ale każdy ma swój gust ja bym koła dał do anadowania na czarno albo na polerkę, ramę też. kierownicę założyć markową, jakąś ładną okleinę, siedzenie do tapicera i wsio Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Swiezo pomalowanego??na takie mniej wiecej barwy Gratulacje :lalag: tymi barwami właśnie spier... moto ;) pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeeed Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 a musisz koniecznie go tak malowac?ja bym go kupował to odrazu to lakierowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 (edytowane) Jak już chcesz fele malować to tylko odblaskowy cienki pasek i będzie fajnie wygladał Edytowane 3 Października 2007 przez nowytzrdt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Jak już chcesz fele malować to tylko odblaskowy cienki pasek i będzie fajnie wygladał takie paski sie nakleja :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 A czy ja napisałem żeby go namalował ??dla mnie to logiczne że takie paski sie nakleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryszpol Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Jest jeszcze taka koncepcja bo okleiny to nie wiem gdzie do niego kupie;/http://bikepics.com/pictures/1044972/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 lepiej zostaw jak jest, tylko z siedzeniem zrób porządek Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Wiem że o gustach się nie dyskutuje, ale weź nie rób choinki z tego motoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papcio17 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 e nie kombinuj lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 niech Ci rodzice painta odinstalują :buttrock: poważnie lepiej nie kombinuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...0f7545ecc9.htmlja mam taką koncepcje :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Ile moge krzyknac za HM cre Derapage w Supermoto po remącie silnika rocznik 2001??Swiezo pomalowanego??na takie mniej wiecej barwy http://bikepics.com/pictures/1043376/ Jest jeszcze taka koncepcja bo okleiny to nie wiem gdzie do niego kupie;/http://bikepics.com/pictures/1044972/ O mamo :buttrock: prosze Cie jako wielbiciel jednosladow.....nie rob tego :banghead: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi