jarcio Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 To moto jest trochę ciężkawe, a więc manewry przy niedużej prędkości mogą być cokolwiek problematyczne dla niewprawnej osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal1 Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Chodzi mi raczej o przyśpieszenie, prędkość max no i to czy jest w miarę przyjazny :icon_mrgreen: Ale waga też ma niewątpliwie znaczenie, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuzzek Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Czy to kawasaki ZR-7S (wersja z owiewką) nadaje się na pierwsze moto?Piszecie że nie ma za dużo mocy. A jest poprostu śliczny :icon_eek: Jak to z nim jest? Jak na 1 moto, to mocy ma wystarczająco dużo (76 kucy). Biegi pierwszy i drugi są ciasno zestopniowane, więc przyspieszenia jak na tę moc są naprawdę niezłe (wg oficjalnych danych 3,6s do 100 km/h).Moto przyjazne, ergonomia bez zastrzeżeń. Sprzęt bezawaryjny (miałem bezstresowe 3 sezony) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal1 Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 yuzzek, czyli według Ciebie może być? A jak go miałes te 3 sezony to był Twój pierwszy sprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichoo Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 yuzzek, czyli według Ciebie może być? A jak go miałes te 3 sezony to był Twój pierwszy sprzęt? Czesc Jezdze ZR7 (bez s) juz drugi sezon, przejechalem 10 Kkm. I jest to moj pierwszy motocykl, dodam ze uczylem sie jezdzic na kursie. Jak dla mnie jest idealny, swietnie wywazony, silnik ciagnie rowno od samego dolu. Sam motocykl byl polecany dla poczatkujacych na anglojezycznych stronach www. Pamietaj jednak ze troche toto wazy, zwlaszcza z owiewka. Jak bedziesz rozsadny to dasz rade. Tylko nie jezdzij nim w lutym przy temp w okolicy 0st. Tylke kolo baardzo szybko ucieka. Pozdrawiam Czarek ZR7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuzzek Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 yuzzek, czyli według Ciebie może być? A jak go miałes te 3 sezony to był Twój pierwszy sprzęt?tak, to był mój pierwszy "pszent" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brudny Harry Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 zamierzam w niedalekiej przyszlosci kupic sobie kawe zr 7. jesli ktos ma lub dobrze zna ten motocykl, to prosilbym o opinie na jego temat. z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcio Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Na początek warto sięgnąć do duuużego opisu tego sprzętu w Świecie Motocykli 9/2005 autorstwa Pawła Boruty, a i na Forum coś się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbal Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M268129 motor mojego brata super stan , zawsze oba koła, nie był zyłowany a to wszystko dla tego ze to jego pierwszy duzy motor i naprawde polecam. bardzo ekonomiczny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M261163 Jesli chodzi o opinie to wszystko jest napisane w SM z wrzesnia 2005. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal1 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 To jeszcze raz ja :icon_mrgreen: Odświeżam wątek. Mam pytanko jak z awaryjnością tego motocykla? Naczytasłem sie dużo dobrego o nim, ale raczej temat awaryjności nie jest specjalnie rozwinięty. Moja wiedza technoiczna w przyoadku motocykli jest równa 0 więc wolałbym kupić coś co wiem, że w środku drogi mnie nie zaskoczy. Jak to z nim jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalM Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Witam.Mial ktos do czynienia z Kawasaki ZR 7?Spalanie,serwis,ogolnie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiuniemowa Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Kumpel miał jeden sezon. Ne narzekał a wręcz chwalił. Spalał ok 5 litrów, a przynajmniej tak mówił :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superfastmario Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Elo.Mój ziom ma takowa furkie.Pogadam z nim w weekend jak bede go w szkole widział i zapytam czy pozwoli mi dac Ci jego telefon.To sobie pogadacie jak cos. A z tego co z Nim rozmawiałem to jest bardzo zadowolony, moze dlatego za jak ja kupił to miał1600km przebiegu, wiec nuffka sztuka nie smigana była.Odezwe sie po sobocie poz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Silnik w prostej linii z Z i KZ (chyba najlepsze silniki producenta), z dodaną elektroniką, dwa zawory, stara technika, zadziwiająco dynamiczny, tani w zakupie i utrzymaniu, o trwałości nic nie wiem, widziałem egzemplarze zajeżdzone w 10 tys km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi