Marcin SF Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Moja pogodynka twierdzi: Wtorekmożliwy deszcz 50% chance of precipitation16/7 Środa niewielkie zachmurzenie16/7 Czwartek niewielkie zachmurzenie16/6 Piątek niewielkie zachmurzenie16/7 Sobota możliwy deszcz 20% chance of precipitation16/5 damy radę i z ogniskiem i z modlinem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 pogoda na 15 dniTu sobie luknijcie krakacze :) .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 pogoda na 15 dniTu sobie luknijcie krakacze :) .pzdr toć mówię, że zacnie będzie :biggrin: ale dla pewności nie przestaję zaklinać pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 2 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 przynajmniej teraz będzie na kogo zwalić jeśli będzie padało :biggrin: poza tym nie panikować!! ładnie będzie!! musi być!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 eehh.. jakby padalo to by mi pewnie wyjazd integracyjny skrocili.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 wg ICMu jeszcze do czwartku mamy deszczu w warszawie nie odczucty nie kracz tylko zaklinaj pogodę, dziś miało od rana padać, specjalnie pojechałem do pracy :) , żeby po Kazimierzu muchy odmoczyć no i lipa, nie chce padaćproponuje wyjrzec za okno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 no dobra, popadało trochę, z kurtki się odmoczyło, ale żeby odmoczyć z motocykla to padało za słabo. w ogóle jakaś lipa z tą pogodą :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 pogoda na 15 dniTu sobie luknijcie krakacze :crossy: .pzdrNo, i to jest dobre podejście. Ja zawsze sprawdzam kilka serwisów i za prawdziwy uznaję ten z najlepsza pogodą :buttrock: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 No, i to jest dobre podejście. Ja zawsze sprawdzam kilka serwisów i za prawdziwy uznaję ten z najlepsza pogodą :crossy:pozdrI to jest najlepsze (czyli prAwidłowe) podejście. :crossy:Ziuum, ziuuummm. proponuje wyjrzec za okno... Umyłbyś wreszcie te szyby. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 A ja wam mówię, że najlepsza pogoda na ognicho będzie w next piątek :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) wiemy, niebo będzie bez chmur w nocy do -2 stopni :D trzeba bedzie wielki fire rozpalić :D ale kto mówi, że się nie da :D Edytowane 2 Października 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 2 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 A ja wam mówię, że najlepsza pogoda na ognicho będzie w next piątek :Dnext piątek to też sobie proszę rezerwować!! nie wiem jeszcze gdzie, ale będzie się działo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 next piątek to też sobie proszę rezerwować!! nie wiem jeszcze gdzie, ale będzie się działo :D trzymam kciuki :crossy: :( :D :( :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Już sobie zapisuję w notesiku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 2 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Już sobie zapisuję w notesiku...następnej opuszczonej imprezy nie darujemy. więc jakby co, będziesz się musiał baaaardzo pracowicie wkupiac w nasze łaski :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi