toowdie Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 jest miejsce na żelaznej jakby ktoś szukał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naked Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 Szukam miejsca na motocykl w okolicach ulicy Popowickiej, najlepiej miejsca w garazu. Gdyby ktoś miał jakieś info to prosze o kontakt;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karneades Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 Witam. Jakby co, mam miejsce w garażu, ulica Paczkowska, w podwórku za SimplyMarket. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateq34 Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Nadal szukam garażu przy Grabiszyńskiej... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motonitwroc Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 posiadam mysle ze ze 2 miejsca na moto na zime na kowalach(okolice mebli polonia, pl kromera, korony) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angrekoo Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 Witam, Może jest tu jakaś osoba z Leśnicy która wie gdzie można w tej właśnie okolicy wynająć garaż/ miejsce postojowe dla motoru. Może ma ktoś juz taką miejscówke i potrzebuje współlokatora ? info mozna wysłać na [email protected] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitersky Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Czołem ludzie, znajdzie się jakieś miejsce garażowe w okolicy Ślicznej, Armii Krajowej, Kamiennej? Będzie potrzebny na sezon, w sensie od marca jakoś. Pozdrówki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiwor Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Czołem ludzie, znajdzie się jakieś miejsce garażowe w okolicy Ślicznej, Armii Krajowej, Kamiennej? Będzie potrzebny na sezon, w sensie od marca jakoś. Pozdrówki Pogotowie na Ziębickiej, parę trzy maszyny już stoją, w lecie było więcej. Quote Notoryczny kłamca :icon_twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitersky Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Pogotowie na Ziębickiej, parę trzy maszyny już stoją, w lecie było więcej. Podziękował! A czy do kogoś konkretnego trzeba się zgłosić czy po prostu pójść i spytać? No i na jakich warunkach (cena itp.) Pozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quaad Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 czołem! mam dwa miejsca na motocykl w garażu w okolicach budynku radia i telewizji na ulicy Karkonoskiej. (garaż na terenie posesji przy domu wolno stojący) jesli ktoś jest zainteresowany serdecznie zapraszam!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitersky Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Witam, ponawiam prośbę odnośnie garażu w okolicach Ślicznej, Armii Krajowej czy Kamiennej, Hubskiej. Garaż od marca. Dzięki, pozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gustafinski Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Witam, poszukuję garażu do wynajęcia, bądź współwynajęcia w okolicach Magnolii, hali Orbity czyli ulice Popowicka, Legnicka, Wejherowska, Rysia. Garaż chciałbym wynajmować od marca/kwietnia, może ktoś z Was coś będzie miał ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mioo Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 (edited) witam. szukam miejsca na moto w okolicach skrzyżowania Hubskiej i Kamiennej. jeśli ktoś ma jakiś wolny kawałek garażu chętnie się podłączę. Edited January 20, 2011 by Mioo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabian Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 (edited) Konieczny garaz? Na paczkowskiej masz parking strzezony z wiatą za 80 zl miesiecznie. Ja tam swoj trzymam pod pierzynka i jest spoko :notworthy: Jakies wspolne latanie uskutecznijmy, skoro mieszkamy w tej samej okolicy, oczywiscie na wiosne ;> Edited January 20, 2011 by Fabian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitersky Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 I ja szukam w tych okolicach jakiejś mety dla maszyny. Podajcie, prosze, jakieś info w razie W. pozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts