toowdie Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 jest miejsce na żelaznej jakby ktoś szukał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naked Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Szukam miejsca na motocykl w okolicach ulicy Popowickiej, najlepiej miejsca w garazu. Gdyby ktoś miał jakieś info to prosze o kontakt;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Witam. Jakby co, mam miejsce w garażu, ulica Paczkowska, w podwórku za SimplyMarket. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Nadal szukam garażu przy Grabiszyńskiej... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 posiadam mysle ze ze 2 miejsca na moto na zime na kowalach(okolice mebli polonia, pl kromera, korony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angrekoo Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Witam, Może jest tu jakaś osoba z Leśnicy która wie gdzie można w tej właśnie okolicy wynająć garaż/ miejsce postojowe dla motoru. Może ma ktoś juz taką miejscówke i potrzebuje współlokatora ? info mozna wysłać na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Czołem ludzie, znajdzie się jakieś miejsce garażowe w okolicy Ślicznej, Armii Krajowej, Kamiennej? Będzie potrzebny na sezon, w sensie od marca jakoś. Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Czołem ludzie, znajdzie się jakieś miejsce garażowe w okolicy Ślicznej, Armii Krajowej, Kamiennej? Będzie potrzebny na sezon, w sensie od marca jakoś. Pozdrówki Pogotowie na Ziębickiej, parę trzy maszyny już stoją, w lecie było więcej. Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Pogotowie na Ziębickiej, parę trzy maszyny już stoją, w lecie było więcej. Podziękował! A czy do kogoś konkretnego trzeba się zgłosić czy po prostu pójść i spytać? No i na jakich warunkach (cena itp.) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quaad Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 czołem! mam dwa miejsca na motocykl w garażu w okolicach budynku radia i telewizji na ulicy Karkonoskiej. (garaż na terenie posesji przy domu wolno stojący) jesli ktoś jest zainteresowany serdecznie zapraszam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Witam, ponawiam prośbę odnośnie garażu w okolicach Ślicznej, Armii Krajowej czy Kamiennej, Hubskiej. Garaż od marca. Dzięki, pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustafinski Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Witam, poszukuję garażu do wynajęcia, bądź współwynajęcia w okolicach Magnolii, hali Orbity czyli ulice Popowicka, Legnicka, Wejherowska, Rysia. Garaż chciałbym wynajmować od marca/kwietnia, może ktoś z Was coś będzie miał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mioo Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 (edytowane) witam. szukam miejsca na moto w okolicach skrzyżowania Hubskiej i Kamiennej. jeśli ktoś ma jakiś wolny kawałek garażu chętnie się podłączę. Edytowane 20 Stycznia 2011 przez Mioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 (edytowane) Konieczny garaz? Na paczkowskiej masz parking strzezony z wiatą za 80 zl miesiecznie. Ja tam swoj trzymam pod pierzynka i jest spoko :notworthy: Jakies wspolne latanie uskutecznijmy, skoro mieszkamy w tej samej okolicy, oczywiscie na wiosne ;> Edytowane 20 Stycznia 2011 przez Fabian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 I ja szukam w tych okolicach jakiejś mety dla maszyny. Podajcie, prosze, jakieś info w razie W. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi