Jerz Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Witam A może ktoś wie o jakimś garażu w okolicach pomorskiej? Bardzo pilnie poszukuję:bigrazz:. Pozdrawiam wszystkichJerzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuoix Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Jest miejsce parkingowe w garazu podziemnym pod biedronka przy ulicy Żelaznej (boczna Grabiszyńskiej).Na razie są 2 sprzęty - sadze, ze spokojnie jeszcze 2 sie smieszcza.Parking jest strzezony - caly czas siedzi dziad i patrzy.Cena: 220/m-c do rownego podzialu (czyli po 55 przy 4 sprzetach). pozdrawiam,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek.b Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Jest miejsce parkingowe w garazu podziemnym pod biedronka przy ulicy Żelaznej (boczna Grabiszyńskiej).Na razie są 2 sprzęty - sadze, ze spokojnie jeszcze 2 sie smieszcza.Parking jest strzezony - caly czas siedzi dziad i patrzy.Cena: 220/m-c do rownego podzialu (czyli po 55 przy 4 sprzetach). pozdrawiam,Tomek Witam,Szukam garażu w tych okolicach i mam pytanie do Ciebie: czy to jest nadal aktualne?pozdrMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiba_gpz Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Witam,Ja szukam garażu w okolicach muchoboru,sklepu factory.Przeprowadziłem sie niedawno na ulice Hłaski wiec coś w okolicy, jest tu dużo motocyklistów wiec moze ktoś sie znajdzie pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eter Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Witam, Czy ma ktos wolne miejsce w garazu na Szczepinie ewentualnie namiar na caly garaz do wynajecia w tym rejonie? Pozdrawiam,Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon. Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Siemka, dopiero co kupiłem Yamaszke i szukam lokum dajcie znać jakby był jakiś kąt koło komandorskiej :)Pozdro. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImperatoR Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Witam serdecznie... Czy ktoś z moto-ziomali miałby kilka zbędnych jednostek kwadratowych na zbyciu w garażyku przy Sępolnie. Małżonkę musze gdzieś na zimę ulokować :D Czekam na info (priv, tel - whatever) :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 JA również się podepnę, najlepiej w ok. pl. legionów, świebodzkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syler Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witam, Czy ma ktos wolne miejsce w garazu na Szczepinie ewentualnie namiar na caly garaz do wynajecia w tym rejonie? Pozdrawiam, Marcin Cześć Ja podobnie jak "eter" - poszukuję dla mojej FZ6S miejsca w garażu na Szczepinie lub Popowie. Eter - jeśli trafi do mnie jekieś info - napewno dam znać - to już było by nas dwóch w tym rejonie i może choć trochę mniejsze koszty. ( jeśli oczywiście brałeś pod uwagę taką ewentualność;) Pozdrawiam Sylwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek.b Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 hej, wiosna się zbliża :icon_mrgreen: więc zacząłem się rozglądać za garażem w okolicach stadionu na grabiszyńskiej, mam nawet już jeden na oku, ale niestety koszty nie do przeskoczenia dla mnie :( Jakby ktoś reflektował taką lokalizację to było by super. pozdr Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon. Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Daj jakiś namiar pogadamy :) moje gg 1417149 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 A co byście powiedzieli na takie coś? http://www.autogielda.pl/nieruchomosci/nie...z,II9F9F9T.html CO prawda cena duża, ale 15m to tez sporo i w kilka osób na luzie można by się zmieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 15 metrów to nie jest duzo. Raptem 3X5 czyli zwykły garaż, w dodatku mały. 400 to troche za drogo za garaż :cool: Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek.b Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 hej panowie. a co powiecie o czymś takim: http://www.autogielda.pl/nieruchomosci/nie...z,II9FMXJK.html własnie dzowniłem do kolesia i ktoś ten garaż właśnie obczaja, koleś powiedział że ktoś szuka miejsca na motor więc może któryś z was? jeśli tak to ja się piszę rękami i nogami:) ps. jak cos to: 609-613-790 pozdr Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymwsx Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Witam, poszukuje miejsca na moja suzi w okolicach zielińskiego. Chętnie podłączyłbym się do kogoś do garażu ale w sumie każde inne bezpieczne miejsce też by mnie interesowało. Prosze o kontakt jakby ktoś miał wolne miejsce, mój numer: 665471348, lub gg:4780995. Pozdrawiam Ewentualnie jak jest ktoś chętny do wspólnego wynajęcia garażu na zielińskiego też niech sie odezwie to moglibyśmy razem poszukać bo sam na garaż nie wyrobie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi