Gość NULKA Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 W ramach SOLIDARNOŚCI z Tymi co ponieśli straty w miejscowości Twarda całkiem spokojnie i z pełną świadomością "przydzwoniłam" w tył przyczepki ciagnietej przez mojego węża :biggrin: obecnej na zlocie w BorkachStraty:1. Błotnik mojej motorynki z deka porysowany2. Ułamany kawałek plastiku pod reflektorem3.Przyczepka wgięta konkretnie aż jej odpadła część rejestracji4. Rano nogi i ręce upstrzone siniakami.Ale ogólnie świat wygląda ciekawie z perspektywy powierzchni asfaltu,który jaki ciepły i pachniący gumą :biggrin:Tylko w górze oprócz błękitnego nieba..... ale cóż leżąc na glebie do szczęścia jeszcze trzeba :wink: Czyli chrzest bojowy zaliczony :buttrock: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Cholera, jak to czytam to faktycznie pare rzeczy wcieło :icon_razz: Z jednej strony żałuje że musiałem już spadać do domu w sobote raniutkoz drugiej.....jakbym został to oprócz głowy kto wie co mażna stracić......może cnotę :icon_idea: No dobra...duplikat karty mam więc telefon działa. Wygrzebałem jakiś archaiczny model Nokii. DZIAŁA!!!! :banghead: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:BTW. Z tym portfelem to jakiś horror. Karwa tego nigdy nie było. Rebel, aż z wrażenia przetrząsnołem swój plecak czy nie mam jakiejś fajnej komórki którą mogłem przez przypadek zapakować po ciemaku w domku....no i kurffa nie ma!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 W ramach SOLIDARNOŚCI z Tymi co ponieśli straty w miejscowości Twarda całkiem spokojnie i z pełną świadomością "przydzwoniłam" w tył przyczepki ciagnietej przez mojego węża :icon_biggrin: obecnej na zlocie w BorkachStraty:1. Błotnik mojej motorynki z deka porysowany2. Ułamany kawałek plastiku pod reflektorem3.Przyczepka wgięta konkretnie aż jej odpadła część rejestracji4. Rano nogi i ręce upstrzone siniakami.Ale ogólnie świat wygląda ciekawie z perspektywy powierzchni asfaltu,który jaki ciepły i pachniący gumą :icon_mrgreen:Tylko w górze oprócz błękitnego nieba..... ale cóż leżąc na glebie do szczęścia jeszcze trzeba :biggrin: Czyli chrzest bojowy zaliczony :icon_question: POZDRO no kurcze, zaraz wyjdzie, że najwięcej przygód było nie w Borkach a w drodze powrotnej. Ja się pobawiłem w domorosłego mechanika i zmieniłem linkę sprzęgła jutrro :icon_mrgreen: . Mam nadzieję, że się jutro nie zadzieje, bo zamontowałem coś na odwrót :icon_rolleyes: :biggrin:. Czas operacji 1,5 h więc troche się zeszło :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Cholera, jak to czytam to faktycznie pare rzeczy wcieło :icon_rolleyes: Z jednej strony żałuje że musiałem już spadać do domu w sobote raniutko a serwisowke Klaudii dałeś?czy też wcięło na pijackiej imprezie?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agram Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 W ramach SOLIDARNOŚCI z Tymi co ponieśli straty w miejscowości Twarda całkiem spokojnie i z pełną świadomością "przydzwoniłam" w tył przyczepki ciagnietej przez mojego węża :icon_question: obecnej na zlocie w BorkachStraty:1. Błotnik mojej motorynki z deka porysowany2. Ułamany kawałek plastiku pod reflektorem3.Przyczepka wgięta konkretnie aż jej odpadła część rejestracji4. Rano nogi i ręce upstrzone siniakami.Ale ogólnie świat wygląda ciekawie z perspektywy powierzchni asfaltu,który jaki ciepły i pachniący gumą :icon_question:Tylko w górze oprócz błękitnego nieba..... ale cóż leżąc na glebie do szczęścia jeszcze trzeba :icon_biggrin: Czyli chrzest bojowy zaliczony :icon_rolleyes: POZDRO ..Wstała jak rasowy Motocyklista z okrzykiem NIC SIĘ NIE STAŁO to Fakt ufff oby 1 i ostatni :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Dobrze ze nie dostałeś zjebki za zbyt gwałtowne hamowanie jako winny całego zdarzenia :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz102 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Ja straciłem szmatke z narzędzi pożyczając skrzynke komuś kto zjarał sprzęgło w Bandziorze 1200, ale mam tak głośny tłumik w etce że nei było słychać narzędzi, wieć niech ta szmatka wiernie i dobrze Ci służy, hehehehe :DI powiem co do uczciwości to jeszcze odnieśli mi śrubokręt później. Pozdro impreza super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 I powiem co do uczciwości to jeszcze odnieśli mi śrubokręt później. dziwni jacyś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Ja straciłem szmatke z narzędzi pożyczając skrzynke komuś kto zjarał sprzęgło w Bandziorze 1200, ale mam tak głośny tłumik w etce że nei było słychać narzędzi, wieć niech ta szmatka wiernie i dobrze Ci służy, hehehehe :DI powiem co do uczciwości to jeszcze odnieśli mi śrubokręt później. Pozdro impreza super!!!jak to ten od bandziora, to raczej odda, chyba, ze zgubił :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Dobrze ze nie dostałeś zjebki za zbyt gwałtowne hamowanie jako winny całego zdarzenia :]Adam- ja tez zastanawiałam sie czy wąż pójdzie na ugode czy zadzwoni po Policje?Nie zadzwonił :D Buaaaaaaaaaaaaaaaaa Tylko by spróbował!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz102 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 aha no i mam pełno siniaków, ale nadal nie moge dojść jak się zrobiły?tz nie pamiętam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Ja mimo wszystko bym żądał zadośćuczynienia za poniesione straty moralne i w sprzęcie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agram Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Dobrze ze nie dostałeś zjebki za zbyt gwałtowne hamowanie jako winny całego zdarzenia :]o przepraszam ale jesli Pani ogląda krajobraz i rozkręca Moto szybciej zapominajac o innych byłem bezsilny nie dało rady uciec buuuuuuu przykro mi z tego powodu :D :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 a serwisowke Klaudii dałeś?czy też wcięło na pijackiej imprezie?:> Sorki.....zapomniałem zostawić :wink: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Sorki.....zapomniałem zostawić :buttrock: :PUffff..................jaka ulga.....................mysłałem że gdzieś posiałem :buttrock: Nulka, pewnie wąż ma niesprawne światła stopu :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi