Aśka Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 240 zł / Pokoje Gościnne(pokój 2-osobowy ze śniadaniem i łazienką)240 zł / Pokój 2-osobowy (z dostawką dla 2 osób, z łazienką) czyli wychodzi 240 zł na 4 osoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Może i ja bym skoczył Wrocław podobno bardzo ładny. Jak by co obserwuję temat. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 240 zł / Pokój 2-osobowy (z dostawką dla 2 osób, z łazienką)czyli wychodzi 240 zł na 4 osoby?Na to wyglada... Czyli reasumujac... 60zl dziennie x 2 osoby x 2 dobr = 240zlDrugie tyle zarcie i alko (240zl)... mamy juz 480zlDoliczmy jeszcze przejazdy dla 2os w 2 strony (384zl)... i razem mamy juz ok. 864zl. Duzo jak na wypicie sobie we Wrocku.Wiem, wiem, kilmat i ludzie. Ok. Ale niestety za te pieniadze wole nadlugi weekend wyjechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek PO Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 i razem mamy juz ok. 864zl. Duzo jak na wypicie sobie we Wrocku.Wiem, wiem, kilmat i ludzie. Ok. Ale niestety za te pieniadze wole nadlugi weekend wyjechac. Ja to mogę spać nawet w 5* hotelu ale szkoda mi kasy na taki dwudniowy bal. W listopadzie lecę do Egiptu 5* na tydzień na all inclusive za ok 1200zł............. Cytuj http://maciejbanaszak.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Na to wyglada... Czyli reasumujac... 60zl dziennie x 2 osoby x 2 dobr = 240zlDrugie tyle zarcie i alko (240zl)... mamy juz 480zlDoliczmy jeszcze przejazdy dla 2os w 2 strony (384zl)... jak Ty koszt noclegu policzyłeś? na łikend wychodzi 120 zł na łebka(zakładając, że impreza jest od piątku do niedzieli), a ile kto je, to już inna sprawa :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Dzizas... Paczta :D http://www.cesarka.pl/ Czteroosobowy domek stówkę, jak w Borkach. Restauracja, woda i jakiś kilometr do wjazdu na autostradę dla "scigantów" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 jak Ty koszt noclegu policzyłeś? na łikend wychodzi 120 zł na łebka(zakładając, że impreza jest od piątku do niedzieli), a ile kto je, to już inna sprawa :D120 x 2 osoby to daje 240, Belgu zapewne liczył opcję z plecaczkiem. Pytanie podstawowe to czy chcemy coś jak drugie Borki, czy może coś w bardziej miejskim klimacie. Ja tam jestem za Wrocławiem, chociaż jak będzie gdzieś indziej to też się wybiorę. A ta mleczarnia to mi się też podoba :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Ja poniżej 500 PLN za noc (od osoby) nie jade :) Ja chce wydać więcej niż Maciek PO za tydzień pod Wielbłądem :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 jak Ty koszt noclegu policzyłeś? na łikend wychodzi 120 zł na łebka(zakładając, że impreza jest od piątku do niedzieli), a ile kto je, to już inna sprawa ;)Liczylem koszty na 2 osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Cesarka ma dobre ceny ;) , dobry dojazd :clap: (CENTRUM POLSKI :flesje: ), same plusy ++++ :flesje: Jestem ZA !!!! :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Dzizas... Paczta ;) http://www.cesarka.pl/ Czteroosobowy domek stówkę, jak w Borkach. Restauracja, woda i jakiś kilometr do wjazdu na autostradę dla "scigantów" :flesje: No tak i niedaleko twojego domku :flesje: Cwaniaczek :flesje: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 No tak i niedaleko twojego domku :biggrin: Cwaniaczek :biggrin:No i dobrze. Pojedzie, załatwi, doświadczenie ma ... :icon_mrgreen: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Ja poniżej 500 PLN za noc (od osoby) nie jade :icon_mrgreen: Ja chce wydać więcej niż Maciek PO za tydzień pod Wielbłądem :biggrin: Ja też nie, trzeba tym razem wydać więcej niż kosztuje sprzęgło :) Liczylem koszty na 2 osoby. dlatego jadę sam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Cesarka może być ;) Daleko nie mam :biggrin: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 3 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 (edytowane) Chyba jestem za Cesarką :buttrock: Ceny przystępne, bufet niedrogi, okolica ładna.Co do formy imprezy, to niech będzie to powtórka Zamościa i Torunia - miejski lans połączony z integracją w podgrupach i integracją szerszą między podgrupami :wink: Rotację w podgrupach będą kontrolować Starsi Wychowawcy EKG, czyli Prot i Gerard von Grodzisk :D Rezerwujemy? PS. Pomny wrażeń z Wilna, proponuję załatwić jakiegoś przewodnika na sobotę po Wrocławiu... EDIT: Napisałem bzdurę, bo to zbyt daleko do Wrocławia :eek: :clap: Odszczekuje spod stołu... Edytowane 3 Października 2007 przez Tomek Kulik Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi