Belgu Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Jeśli nie Trójmiasto, to może Wrocław? - zabytki są, dziewoje są, infrastruktura turystyczna jest, lokale i inne przybytki są :biggrin: troche daleko na moto w koncu listopada... zimnica, panie, zimnica... Lisena.. wezmiesz mnie na plecaczek?:>a lapki gdzie bedziesz trzymac? :buttrock: nie wiem czy przeżyjesz tak ekstremalną jazdę :biggrin:u mnie kanapa jest równa, więc pasażer dość bezpośrednio reaguje na wszelkie działania motocykla :) a w czasie hamowania leci na kierowcę :Dto akurat Wronie nie bedzie przeszkadzac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Oglądałem przed chwilką pogodę i w październiku ma padać śnieg :biggrin: W tym roku ma przyjść szybko zima, ale pozytywną stroną tego jest to, że szybciej zrobi się ciepło :lapad: Najwyżej na rozpoczęcie sezonu zimowego pojedzie się samochodem :) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 pasażer w czasie hamowania leci na kierowcę :P to akurat Wronie nie bedzie przeszkadzac :icon_razz: :buttrock: a lapki gdzie bedziesz trzymac? :wink: to nawet nie wymaga komentarza :D Oglądałem przed chwilką pogodę i w październiku ma padać śnieg ;) W tym roku ma przyjść szybko zima, ale pozytywną stroną tego jest to, że szybciej zrobi się ciepło :biggrin: Najwyżej na rozpoczęcie sezonu zimowego pojedzie się samochodem :wink: albo pociągiem, będzie można wypić śniadanie w niedzielę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Najwyżej na rozpoczęcie sezonu zimowego pojedzie się samochodem ;) Chyba żartujesz... mnie ciągnikiem do puszki nie zapakujesz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Chyba żartujesz... mnie ciągnikiem do puszki nie zapakujesz :)Czyli nawet jak, będzie zimno to pojedziesz na Dominiatorze?? :( Hmm ja mam texy, więc w sumie też mogę jechać na moto :) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Czyli nawet jak, będzie zimno to pojedziesz na Dominiatorze?? :) Hmm ja mam texy, więc w sumie też mogę jechać na moto :) byle nie było lodu. Na nartach wytrzymuję nawet - 20 (bez kasku) to czemu bym na moto nie wytrzymał :( będę wolniej jechał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) Na nartach wytrzymuję nawet - 20 (bez kasku) to czemu bym na moto nie wytrzymał :D będę wolniej jechał :DTwardym trzeba być nie miętkim :) :) Ja w ostatnią zimę jeździłem jak było trochę poniżej 0 st. :( Ustalmy jakiś konkretny termin w listopadzie i miejsce :D Ja jestem z Wrocławiem... Edytowane 26 Września 2007 przez B@rtek Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 26 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Wypierdalajcie ze spamem, gamonie nieudolne :biggrin: Proszę założyć sobie osobny temat do onanizowania się, zaś tutaj tylko konkrety :icon_biggrin: Proponuję termin pokrywający się z giełdą Oltimerbazar, czyli 25 listopada.Dojazd do Wrocławia technika dowolną. Udzielam dyspensy na użycie komunikacji zbiorowej i czterokołowej, nie będzie wstyd :P Teraz trzeba tylko pomyśleć o zakwaterowaniu. Kak dumajetie? Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) Jestem ZA Wrocławiem Tomek :icon_biggrin: co do wypier*alania, rodzina słowa pier*olić jest mnie zarezerwowana :P Edytowane 26 Września 2007 przez Lisena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 a ja bym cofnął dyspensę...... Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 a ja Wroclaw sobie raczej odpuszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Kurcze, jak nie bedzie jakos fatalnie zimno to i ja bym skoczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malina Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Witam! Wrocek zacne miejsce i jestem jak najbardziej za! A za kwaterunkiem mysle ze moznaby sie juz powoli rozgladac jesli to spotkanie ma dojsc do skutku. Pozdrawiam, malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Wrocław to faktycznie zacne miejsce - myślę, że się pojawię :icon_biggrin: A myślałem że szykuje się jakaś wyprawa na moto... Myślę, że grupowe nawiedzenie oldtimer bazaru we Wrocławiu mi wystarczy a pomysł niegłupi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Wrocław mnie się podoba...Jak nic szczególnego nie wypadnie - będę. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi