Aśka Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 żona mnie zabije, ale może puści ;)nie, jeśli opowiemy jej co sie w Borkach działo ;) i myślę, że jest szansa, że i ja się jakoś zjawię :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 ej !!!!, po za nieprawdopodobnym pijaństwem, zachowywałem się całkiem przyzwoicie :crossy: no po za tym, że przytulałem się do norbika ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Zobaczymy, zobaczymy, jak będzie z +5 to można na Motongu śmignąć :biggrin: p.s. Ale jak to Marcin powiedział .................................... żona mnie zabije ale może puści ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Propozycja z centrum Polski jest ok.A może jak spadnie śnieg (oby nie), to wyjazd w góry na narty, dechę, jabłuszka, czy co tam macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 (edytowane) Ja nadal jestem za kierunkiem północnym ;) Edytowane 24 Września 2007 przez Lisena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Ej... ja żartowałem :] Ale ok... Kombinuj, tylko gdzieś bliżej centrum niż nad morzem... Proponuje SKORZĘCIN w pod Witkowem koło Gniezna. Jest tam podobny ośrodek do Borkowego, knajpki, restauracyjki (niestety najprawdopodobniej większość będzie poza sezonem zamknięta) i świetna, ogromna plaża nad jeziorem.Tylko zeby domki byly ocieplane... żona mnie zabije, ale może puści :Djak nie przyjezdziesz to my Ciebie zabijemy ;) ej !!!!, po za nieprawdopodobnym pijaństwem, zachowywałem się całkiem przyzwoicie ;) tak tak... a swistak zawija w sreberka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Ja nadal jestem za kierunkiem północnym :)taa polnoc, na polnocy zima cieplej ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Gdańsk to trochę za daleko jak dla mnie, poza tym już prawie zimą nad morze?? :D Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Cesarka jest świetna. Mógłbym nawet pomóc w organizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Zróbcie gdzieś w górach. Bo w górach jesień jest piękna a poza tym ośrodków/pensjonatów zatrzęsienie a z miejscami nie ma problemu.Ale nie Bieszczady czy Tatry bo tam może już byc za zimno, gdzieś bardziej na zachód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 (edytowane) Cesarka jest świetna. Mógłbym nawet pomóc w organizacji. cco?.. :buttrock: masz zdolności chirurgiczne? :icon_question: Edytowane 24 Września 2007 przez Lisena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 W stosunku do Ciebie to we wszytkim mogę być doskonały :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Propozycja z centrum Polski jest ok.A może jak spadnie śnieg (oby nie), to wyjazd w góry na narty, dechę, jabłuszka, czy co tam macie? O i to jest zajebisty pomysł Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Zróbcie gdzieś w górach. Naprawdę trzeba jechać taki kawał żeby się wódki napić :P :biggrin: ?pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siva Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Propozycja z centrum Polski jest ok.A może jak spadnie śnieg (oby nie), to wyjazd w góry na narty, dechę, jabłuszka, czy co tam macie? Ja jestem jak najbardziej za! (Przynajmniej na 2 deskach nie będę za plecaczek robić ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi